- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wittman
aktív tag
Hát akkor ez konkrét.
AMD fórumára linkelte be egy olasz srác ezt a videót, írtunk is egymásnak, végül visszavitte a kártyát és GTX470 vett helyett azzal nincs ilyen baja. Mindegy akkor még sem lesz GTX460-an.
Maradok akkor a HD6850-nél és ugyanúgy Gigabyte OC-s lesz a hűtés miatt. Persze előbb megvárom a fejleményeket a Gigabyte részéről, mert kivizsgálják az esetet. Teljes hibaleírást írtam nekik, Crysis Paradise lost pálya és Warhead Frozen paradise esetén.
Írtam az FC2őt, COD BO, BF BC2, GTA IV-et. Kapásból ennyi jutott eszembe.
Mivel én az első szériából vettem, így a gyári számot is megadtam a modellszám mellé.
Gigabyte HD4850OC-t használtam jó darabig és Ati Tray Toolsban Adaptív élsimítást beállítva elég szépen lecsökkentette a shimeringet, Igaz néhol volt 25FPs alatt.
-
wittman
aktív tag
Driverből nincs a 460-hoz SuperSlamping állítási lehetőség? Uff ez nekem új. A régebbi Nvidiákhoz volt a driverben Nvidia Control Panelben.
Én erre a videóra gondoltam: Gigabyte HD6850 Flaming Cliffs 2.
GTX460-al is így nézz ki az FC1.12??
-
wittman
aktív tag
Szia Solt!
Amit linkeltem videót, neked GTX460-al ugyanilyen volt?
Ahogy írtam én SSAA-val tudtam én is a jelenséget szinte megszüntetni, de FPS eléggé leesik. Win7-en ráadásul ha gyári órajelen használom a kártyát, akkor SSAA-val még hamarabb dobja a black screent, ha meg redukálom a Vram frekit 900MHz-re, akkor meg az FPS esik le 20-ra. Win XP 32bit Catalyst 10.10b-vel viszont még 30FPS van nagy városok fölött meg grúzia fölött is 1000m magasan is, igaz nincs is black screen és így gyári órajelen mehet a kártya, így van sebesség is.
Szóval teszteltem az FC2-őt GTX-460-al és nekem nem volt ilyen durva a shimmering jelenség.
Zsoltee: Még bepipulok és visszarakom a X1950XTX-et.
Eddig az volt a legjobb kártyám a Lock On szériának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest