Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Én csak a háttérből olvasgatok, nem akarok beszállni a vitába, de én sem értem, h miről beszélsz...

Ha minden változatlan egy gépben, majd a vgá-t cseréled egy erősebbre, szvsz az fps akkor nem változna csak, ha a gyengébb vgá-val is cpulimit volt, ami aztán megmarad az erősebbel is.
Pl ha a HD4890 mondjuk 50fps-sel futott és az vgalimit volt, akkor ha berak egy HD6870-et, akkor vgalimit esetén az lenne mondjuk 70fps. Na most ha a HD4890 esetén 50fps volt és az a cpulimit miatt volt 50fps, az 50fps maradna a HD6870 esetén is, mivel a program cpulimites. De hogya viharba kezdene el lassabban futni?
-
Biga123
addikt
Igen ha azon a celeronon akadás mentesen fut full felbontás és részletesség esetén valami akkor egy nagyobb vga-val is kell futnia legalább ugyanúgy...ugyanolyan körülmények mellett..
Vagy szerinted nem?
Tehát akkor nállam is szarabbul kéne fusson minden mivel én is nagyobb VGAra váltottam ugyanolyan cpu mellé... a te logikád alapján.. Mert a 6850 mellé már nem elég a CPU.. És láss csodát nem így van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi