- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
pongo01 #27312 üzenetére
Ha az a monitorod van még mint a profilodban, próbáld meg letölteni hozzá a driverét:
[link]
Bár nem tom miket tartalmazhat, egy próbát megér. Az a fortemanager meg vmi kalibráló progi.Nekem akkor volt hasonló problémám amikor egy monitort lecsatlakoztattam és egy másikat fel, miközben be volt kapcsolva a gép. A monitor fekete képet adott, gondoltam az előző monitor nagyobb felbontású volt és azért, de érdekes h a monitor még annyit sem írt ki h "out of range". Win7-nél kisebb monitorról nagyobbra már működött ez, viszont néha megvillant a kép feketére. De egy újraindítás segített. Szóval mintha nem tudná beolvasni a monitorodnak megfelelő beállításokat a windows/driver.
Még megnéznék egy olyat, hogy vakon elnavigálok a frekvenciabeállításokhoz amikor fekete a monitor.
Jobb klikk az ablakra-->benyomod a K-t-->4xtab-->space-->4xtab-->jobb kurzor-->2x tab-->Na és itt érkezel el ahhoz a fülhöz, ahol a HZ-eket állíthatod majd le/fel gombokkal. Nem tom neked miket lehet, próbáld meg a lehető legkisebbet kiválasztani. Utána 5x tab és space. És tádá, átállítottad a monitort vakon.De lehet, hogy van kényelmesebb útvonal is.
Az is lehet, hogy a videokártya drivered bugos. fer, szerintem azért kérdezhette azt, mert lehet h vmi eyefinity bugod van és azt hiszi a videokártya a monitorodra fullhd-ban, hogy egy új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged