- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
pongo01 #27312 üzenetére
Ha az a monitorod van még mint a profilodban, próbáld meg letölteni hozzá a driverét:
[link]
Bár nem tom miket tartalmazhat, egy próbát megér. Az a fortemanager meg vmi kalibráló progi.Nekem akkor volt hasonló problémám amikor egy monitort lecsatlakoztattam és egy másikat fel, miközben be volt kapcsolva a gép. A monitor fekete képet adott, gondoltam az előző monitor nagyobb felbontású volt és azért, de érdekes h a monitor még annyit sem írt ki h "out of range". Win7-nél kisebb monitorról nagyobbra már működött ez, viszont néha megvillant a kép feketére. De egy újraindítás segített. Szóval mintha nem tudná beolvasni a monitorodnak megfelelő beállításokat a windows/driver.
Még megnéznék egy olyat, hogy vakon elnavigálok a frekvenciabeállításokhoz amikor fekete a monitor.
Jobb klikk az ablakra-->benyomod a K-t-->4xtab-->space-->4xtab-->jobb kurzor-->2x tab-->Na és itt érkezel el ahhoz a fülhöz, ahol a HZ-eket állíthatod majd le/fel gombokkal. Nem tom neked miket lehet, próbáld meg a lehető legkisebbet kiválasztani. Utána 5x tab és space. És tádá, átállítottad a monitort vakon.De lehet, hogy van kényelmesebb útvonal is.
Az is lehet, hogy a videokártya drivered bugos. fer, szerintem azért kérdezhette azt, mert lehet h vmi eyefinity bugod van és azt hiszi a videokártya a monitorodra fullhd-ban, hogy egy új.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest