- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
pongo01 #27312 üzenetére
Ha az a monitorod van még mint a profilodban, próbáld meg letölteni hozzá a driverét:
[link]
Bár nem tom miket tartalmazhat, egy próbát megér. Az a fortemanager meg vmi kalibráló progi.Nekem akkor volt hasonló problémám amikor egy monitort lecsatlakoztattam és egy másikat fel, miközben be volt kapcsolva a gép. A monitor fekete képet adott, gondoltam az előző monitor nagyobb felbontású volt és azért, de érdekes h a monitor még annyit sem írt ki h "out of range". Win7-nél kisebb monitorról nagyobbra már működött ez, viszont néha megvillant a kép feketére. De egy újraindítás segített. Szóval mintha nem tudná beolvasni a monitorodnak megfelelő beállításokat a windows/driver.
Még megnéznék egy olyat, hogy vakon elnavigálok a frekvenciabeállításokhoz amikor fekete a monitor.
Jobb klikk az ablakra-->benyomod a K-t-->4xtab-->space-->4xtab-->jobb kurzor-->2x tab-->Na és itt érkezel el ahhoz a fülhöz, ahol a HZ-eket állíthatod majd le/fel gombokkal. Nem tom neked miket lehet, próbáld meg a lehető legkisebbet kiválasztani. Utána 5x tab és space. És tádá, átállítottad a monitort vakon.De lehet, hogy van kényelmesebb útvonal is.
Az is lehet, hogy a videokártya drivered bugos. fer, szerintem azért kérdezhette azt, mert lehet h vmi eyefinity bugod van és azt hiszi a videokártya a monitorodra fullhd-ban, hogy egy új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged