- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
roberto211 #11953 üzenetére
-
válasz
lordjancso #11766 üzenetére
AIDA-val vagy GPU-Z-vel.
-
Kb 1 hónapja adtam el 15-ért, és nem szerettem, mert 4x vittem vissza iPonba és mindig visszapasszolták, hogy ez a kártya pedig jó. Probléma: random(játék, net alatt) gondolt egyet felpörgette a ventijét, kép kikapcsolt és a hátlapján a led világított pirosan. Csak úgy lehetett megoldani, hogy kikapcsolod teljesen a gépet. Asszem ugyan ezt produkálja most a giga 6850 "no signal"-al.
s7evcsenko: Örülök, hogy megoldódott.
-
válasz
s7evcsenko #11596 üzenetére
Lehet, hogy a házimozi küld impulzust ami nem tetszik neki. Próbáltad már úgy, hogy megcseréled? TV lesz az elsődleges és a monitor a másodlagos?
-
válasz
///Krisz\\\ #11577 üzenetére
Ezen jót mosolyogtam
-
válasz
Taifa Díaz #11539 üzenetére
Hát ez E8400-at meg kell tépni eléggé, hogy vigye a 6870-et rendesen, én is 3,6-on járattam, hogy a 6850-et vigye. Lehet, hogy ott valami gubanc van amitől megfekszik.
-
válasz
///Krisz\\\ #11291 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül
-
válasz
Taifa Díaz #11092 üzenetére
Egy VX450 elbír egy 6850CF-et? Háááát
-
válasz
Interceptor #11050 üzenetére
Elvileg 11.4-től már 15% gyorsulás tapasztalható.
-
válasz
Taifa Díaz #11015 üzenetére
Najó, de akkor hogy van az, hogy amikor megvettem a kártyát és 11.4-es volt fent akkor mutatta, és mostmár semmilyen cata-ra nem mutatja csak akkor HA unlockolom azt a 2 szart.
-
gulupetinél sem mutatja.
-
válasz
Taifa Díaz #11007 üzenetére
Akkor derítsünk rá fényt nekem miért nem.
-
Nálam Afterburner még mindig nem írja ki a feszt
-
válasz
csucsbicep #10980 üzenetére
Akkor én jó kártyát fogtam ki! (3* kopp)
-
-
válasz
HartgeH3-2.8 #10770 üzenetére
-
-
válasz
Taifa Díaz #10747 üzenetére
Nem ártana... Amúgy köszi neked is de felvilágosítottak Dirt3 topicban is... Viszont az számomra még mindig kérdéses, hogy a Fraps miért nem normálisan veszi fel a videót. Sajnos nem tudom megmutatni, mert szaros 10mp-t felvett 333mb-be és mire felmenne a fél megás feltöltésemmel... Úgy vette fel mintha full rossz lenne a kártya.
-
Üdv. Nemtom most melyik topicba tartozik ez mert 1-2-be még beleférne. De mi a bánat lehet, hogy pl Dirt3-ba ha nekimegyek a falba, akkor érdekes lila színek jelennek meg, illetve, ezt gondoltam felveszem fraps-al... Igenám, csakhogy ott az egész lila, rózsaszín és társai... Ötlet?
MSI 6850 OC + 11.5b driver
-
Üdv. Ismét bombázom az agyatokat
Az lehet VGA probléma, ha TrackMania Foreverbe némelyik kanyar nem is kanyar csak ha közel megyek hozzá, hanem szögletes, de nem mind1ik. Full grafón játszom 60fps-el.
-
válasz
ViiiiktorOC #10426 üzenetére
Beledughatsz 10 fogpiszkálót, nem változik semmi xDD
-
válasz
Alister71 #10399 üzenetére
Igen, csak lehet nálam ez már túlzás, és olyan gondjaim vannak mindig ami másnak nincs vagy nagyon kevés embernek.
Bár ha belegondolok, akkor a kártya nem lehet rossz. Hiszen, akkor egyáltalán nem muzsikálna. Már csak a W7 64bit integrált SP1-esre tudok gyanakodni. Bár MSDN-es verzió.
Nekem annyira nem jelentéktelen a Vsync és hogy nem tudok zenét hallgatni játék közben. CCC-ben hol lehet kikapcsolni a hardveres gyorsítást? Ki akarom próbálni, hogy anélkül jó-e.
-
válasz
Alister71 #10397 üzenetére
Jó akkor ez a probléma megoldva. Most próbáltam leszedni a 11.5-ös catalystet... Mit gondolsz mi történt? Elsötétült a képernyő, volt egy "_" villanás erejéig(mint amikor elindítom a gépet) és kész... kapcsolhattam ki a gépet.
Valdez: Ha tálcán van akkor is
Ha youtube-t kilövöm akkor minden oké.
Most nagyon gondolkozom, hogy ez lesz az a VGA ami a legrövidebb időt töltötte nálam.
Egyébként ne haragudjatok, hogy ennyit szenvedek és idegesítelek titeket is, dehát ha vmi nem jó azt vhogy meg kéne oldani(ha lehet).
-
-
Érdekes most felmentem WoW-ba és ott elvileg jó a VSync. De ha megvan nyitva szintén egy youtube oldalt FF4-be, akkor beragad arra a sebességre. Lehet ez VGA hiba vagy inkább driver?
-
Változatlan. Ha háttérben megy egy youtube akkor 300/1000 (csak azt ne mondjátok, hogy ne menjen, mert ott hallgatom a zenét.) És a csíkozódás még mindig van. De akkor ez a játék hibája lehet nem? Mert benchmarkok alatt nincs csíkozódás és maxon megy a kártya.
-
FF-ba ki is van kapcsolva a hardveres gyorsítás, mert életlenek lesznek tőle a betűk. Én a játékot ledobtam tálcára próbáltam is megnyitni a FF-ot, de nem is ment. Most leszedem a 2,4GB-s patch-et és megnézem azzal mit produkál. De valahogy nem volt olyan az élmény mint a megszokott.
-
Most nyílt alkalmam először kiprószálni az új VGA-t játék alatt. Battlefield: BC2-vel próbáltam. Igenám, de vannak vele bajok. Ha a háttérben fut FF, akkor 300/1000-n futtatja csak a kártyát... így akad a játék alatt. Illvetve, mintha nem működne a játék a VSync. Ez lehet a kártya hibája, vagy driver(11.5 nem a fix-es) vagy játék hiba? Kapcsolgatom ki/be, de nem nagyon veszek észre változást. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged