- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
powermause
tag
..közben megoldódott.A gyári hűtés alaplemezét vissza csavaroztam,arra ment a MUSHASI-hoz kapott összes ram borda ,nyilván a mem,árnyaló,vrm köré ment szinte mind,de ami nem fért ide, ment máshová...(Elképesztő a hőtermelése!)Azután a gpu hűtés a helyére éppen elfért.Így mondjuk elengedi a vrm,mem dióda párost 72C-77c -ig ,de kap még majd ram hűtőt bordát mert hely van még(csak a borda fogyott el).Ha az alaplemez nélküli gyári vrm bordákat tettem fel olyan 92C(!). Mondjuk le is álltam a furmark teszttel...tehát ment volna még.Viszont A GPU 62-64C,árnyaló.dióda 60C, 99% load-10perc furmark után.Alapon 38C .Egyenlőre ez igy jó.Hangját nem hallani.
-
powermause
tag
hi
Most cserélem le a gyári hűtést egy sima asus EAH4890-ről.
Egy SCYTHE MUSASHI -ra,minden rendben lenne ,csak a gpu.vrm-melegszik hiába van rajta hűtő borda.5 perc furmark után 90c,persze 100%-os gpu használat alatt.Idle 40c, de csak ez melegszik mert a GPUdioda(displ),GPUdioda(mem),GPUdioda(árnyaló) maximum 60C-62C (10perc furmark után).Esetleg van tapasztalata valakinek a MUSASHI-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest