- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissis54
csendes tag
Sziasztok tud e valaki valami jó megoldást a 4890 VGA kártya hütésére, jelenleg a ventilátor
80% megy 44-47 fokos a kártyám.
elöre is kösszi a segitségeteket. -
kissis54
csendes tag
E6750 2 GHz Duó PK3 3 GB DD3 memorial 1 db DVD írö 4 db winyoval
A Táp birja a hütés volt kevés. :
Köszi a hűtéssel van a probléma most már megy de úgy hogy a ventilátor 80% van a FutMark 100% ventilátornál lehet lefuttatni.
alapban 20% ment a ventilátor és a VGA 6-65 fokos volt egyből és lekapcsolta a gépet.
Érdeklődnek tudsz e valami jó meg oldást a hűtésre, most 80% 43 fokos a kártyám.
Másik a ház is kicsi nem jól szellőzik szerintem.
Szia Kiss -
kissis54
csendes tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni vettem egy ATI REDAON 4890 kártyát, a problémám,hogy a 3d mark 06 lefutott minden probléma nélkül, de amikor Frontlines Fuel
of War elionditottam kb 5 perc után a gép ujra indul. Én a tápot keveslem most 450-500 Wat
tápom van ,DVD író, 4 db wincshester + PK3 alaplap. Várom segitségetek a probléma megoldására.Előre is köszi.
kiss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest