- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
És még annyi, hogy még idén sok mindent cserélek, pl alaplap, memória, táp, proci, csak nem egyszerre, havi bontásban a fizetéshez mérten, de hogy mit vegyek a jelenlegihez, és mien sorrendben itt ez a para. Üdv
-
Mukorka
addikt
válasz
Daffni2 #4612 üzenetére
Üdv
Configom: Asus p5k alaplap, Intel core 2 E6750 , 2gb kingston DDR2 1066mhz, Sapphire HD4890 , Chiftech 450W táp, egy Soundblaster Audigy hangkártya, Két Darab Samsung 400 és 200GB HDD, és egy Noname DVD iró.
Az elöbb befagyott a mirrors edge játék közben a gép, a monitor kiirta hogy Out of Range, a hang ismétlődő szaggatássá vált némi csikorgással, most megy minden, de ez para, nem tom mi lehet, lehet télleg a táp a necces.
Kérném a tanácsod, Köszi . Üdv
-
Mukorka
addikt
Hello!
Vettem egy Sapphire 4890 kártyát, ( nem cicereg ).
Ehhez mien processzort érdemes venni, leginkább az fps fontos nekem, cod4 és majd cod6 hoz kell. Érdemes az E8xxx széria vagy inkább valami középlightos Quad processzor felelne meg nekem? És még annyi hogy ehhez van 450w tápom, Féljek valamit emiatt?Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
-
Mukorka
addikt
válasz
Daffni2 #4595 üzenetére
Hello
elvileg ennek a 4890-nek 500w vagy több táp kell, ( ez van a dobozán) ettől még most működik, csak kérdés hogy fog e menni, ha bekötöm a másik vinyót, illetve, hogy egy jobb processzort is fog-e szeretni. evidens hogy majd táápot is veszek, csak most néztem nem olyan olcsó, ahhoz képest hogy "csak" áramot juttat mindenhova. egyébként főleg fps játékra használom, cb meg ilyesmi. de kell majd alaplapot is vennem , meg ahhoz jóféle ramot. egyébként, mit érdemesebb venni ehhez a kártyához, egy e8400 vagy inkább valami Quad?
Erről megoszlik a vélemény, ha van ötlet azt kérném.
Köszi a választ -
Mukorka
addikt
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy én most vette egy 4890-t, Ehhez van asus p5k alaplapom, E 6750 procim ,2GB ddr2 , és egy 450W Chifi tápom. Két vincsesztert üzemeltetek, egyelőre ugy néz ki az egyik ki lett huzva, hogy birja a táp, de lehet hogy működne. szeretnék tövábbi fejlesztést, de nem tudom mivel folytassam, mivel a lehetőségeim havi egy új dologra terjednek ki( havi 30-40 ezer között tudok vételezni). szóval mit vegyek legközelebb,? előre is köszi a tippeket.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest