- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7851 üzenetére
4870x2 brutálisan erős vga de gyengébb mint a 4890 es CF etr tudom mert volt nekem 4870 x2 talán 1 hétig nem birtam a hangját borzasztó meleg ,a 4890 es cf használhatnák én is mert van 2 kártyám a lapom is kezeli ,csak ugye hiába van 4 magos procim ez kevés a cf hez hogy normálisan menjen, meg ugye a zaj ,az x2 nem egy csendes tipus.
4890-et sem nehezebb lecserélni 4870x2-re, mint venni még egy 4890 és cf-be kötni.
ha van egy 4890 es ed akkor 35 ért lehet venni ,mellé egy másikat ,az x2 azért 50 felett van ,ez általában attól függ ki mire esküszik van aki az x2 re van aki a 4890re .
-
MPowerPH
félisten
válasz
CsigaGyilkos #7851 üzenetére
4870X2 az jóval gyengébb, mint egy 4890CF, ezt kell megérteni.
A maximum 800/1000 -es órajelek meg elég sivárak. A 4890 és a 4870 között van egy teljesítménybeli különbség, azt szorozd még meg 2-vel, + az OC által nyerhető 6-12FPS. Ez azért így elég sok, szerintem.
És ami a legszörnyűbb, az tényleg hangos, és piszkosul melegszik. Ez meg tapasztalat, kétszer is volt nálam X2 -es.
-
kriszbon
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7845 üzenetére
"Különben meg kb. olyan mint a Te procid" Nos azért ez nem egészen így van azt garantálom, hiába azonos az alap órajelük.
-
kriszbon
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7840 üzenetére
Az a proci 2.8-on még a 4770-es kártyához is harmatos, nemhogy egy ilyenhez.
Ha 3.2-3.3-ra fel lehetne húzni(nem ismerem az ájemdéket) akkor a mostani kártyád is csodákra lenne képes. -
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7842 üzenetére
mondjuk 1 magos nincs is ha jól tudom
nekem a 4 magos proci előtt 2 magos volt a gépbe az 3000 Mhz ment magonként és jó volt a 4890 es vga vele, -
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7840 üzenetére
a procid az kétmagos? AM2 es vagy 939 es??
-
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7838 üzenetére
gyakorlatilag vissza fogja a vga-t a 4 magos procim kicsit meghúzom akkor is jobban megy a vga erre konkrétan tehát az enyém is kevés alap órajelen ,biztosan hogy nem fogja kihajtani a procid hogy mennyire tudja meghajtani azt nem tudom . ugye a kihajtja -e dolog
-
zolisx4
őstag
válasz
CsigaGyilkos #7836 üzenetére
A garancia egy érdekes dolog nekem is 3 hónap gari volt a vga ra innen származik a ph ról mindegyik vga-m ,bármikor elromolhat bármi ,ez igaz a vga ra is ,minnél több a garancia annál jobb ,de gondolom olcsóbb is a vga mert 3 hónap gari van ,a procid nem a legerősebb de működni fog , a Maffia 2 játékot nem ismerem ..
BMW001
Fórumtársunk csinált egy jó tesztet érdemes elolvasni, köszönjük
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest