- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
Ez szerintem nem teljesen van így. Abban igazad van hogy egy felől van nyomás a játék fejlesztők vállán a hardvergyártók felől másfelől viszont sok példányban akarják eladni a játékukat. A BF3 erre is jó példa: high és ultra beállításokkal a legerősebb kártyák is megszenvednek, viszont lowon - ami egyáltalán nem csúnya, első ránézésre inkább mednek mondanám - még az én régi kártyámon is elmegy. Ez így tökéletesen megfelel nekik, mivel akinek elég a low-med grafika és olyan a kártyája is az nem túl valószínű hogy meg fogja venni a legújabb high tech karit, viszont aki mindenképp a med-high beállításokat forszírozza az új hardvert fog venni. Szóval az igaz hogy ez egy marketing csapda viszont nem mondanám hogy nem ad a vásárlóknak választási lehetőséget. Így én inkább úgy látom az emberek saját magukat hajszolják bele a vásárlásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest