Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
Alaplap hibája volt.
Másikban működik a funkció.
Köszönöm a segítséget. -
Ateszzero
őstag
Win reinstall megvolt , a kártya nem volt rosz , most minden jól megy.
Köszi n@p@lm és Draff. -
Ateszzero
őstag
válasz
Ateszzero #12236 üzenetére
Mindegy , gondolom úgy néz ki mint egy kondi , csak más a neve. Megnéztem rajtuk mindent , mindenhol tüzetesen , de nem láttam az általad említett jelenségeket.
Ma újratelepítem a windows , és kiderül javul-e.
A 4830 kártyával telepítsem újra vagy addig használjam amit most is, egy 8MB-os matrix-om? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Egyik percről a másikra nem ad képet a videókártya.
A windows betöltőképernyőjéig jutok el ,aztán kikapcsolja a monitort és power saving módba kapcsolja.
Másik videókártyával jó , ugyhogy mindenképp a videókártyával lehet a gond.
Ja , és a csökkentett módban is bejön a windows.
Drivert már újratelepítettem , de nem segített. Alaplapom is reseteltem már.
Mit tudok még tenni? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Kifogytam az ötletekből , ugyhogy felteszem ide problémám , hátha kapok valami hasznos infót.
Pár napja kaptam egy videókártyát , egy 3870-et hogy nézzem meg működik-e. Kivettem a 4830-am , betettem , a 3870-es karinak nem működött a ventije , így kivettem és visszatettem a 4830-am.
Azóta nem tudok vele TV-n asztal kiterjesztett módba filmezni , illetve asztal másolása mód sem megy. Csak ha lecserélem a kijelzőt a tv-re , akkor tudok a tv-n filmezni az s-video kábellel , de ugye az meg nem jó mert akkor közben nem lehet a monitoron netezni vagy dolgozni.. Azt írja nem lehet a beállításokat menteni , válaszak másik módot.Csak is és kizárólag a kijelző cserét engedi.
Azóta történt oprendszer ujratelepítés és driver újratelepítés , illetve próbáltam régebbi drivert is , de nem működik.
Tudtok valami tippet mi lehet a probléma , illetve mit tehetek? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok. Ha valakinek kellene , én megvállnék az XFX 4830-amtól amin Sapphire hűtő van, az vadonatúj.[link]
-
Ateszzero
őstag
válasz
bolcsodal #11877 üzenetére
Igen a másik asus volt, valóban meglepődtem amikor tunningolgattam, abból is kihoztam a maxot amit a gyári hűtő engedett. Még biosát is lecseréltem, aztán meg a ventijét is. Szerettem, azért is döntöttem egy xfx 4830 mellett.
Ebből valószínű már nem tudom kihozni a maxot. Most szólt egy ismerős hogy 16-ért megveszi. Rábólintottam. Teszek még hozzá és veszek egy 5830-at. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Másodjára lettem 4830 friss tulaja. Újra belépek a klubba.fagy53: Most viszont xfx-et vettem , de szerintem nagyon hangos a hűtése. Nem csoda , ilyen kis ventivel. Most csalódtam. Egyébként miből gondoltad hogy az xfx nagyon jó?
Szerk: A másik kártyámhoz régebben nem kaptam ilyen s-videós tv kábelt. Hogyan használható ez? Mert hát a tv-mben nincs zöld piros kék rca bemenet.
-
Ateszzero
őstag
válasz
1hijjanhusz #9526 üzenetére
ATT-ben vannak feszállítások. Azok mire jók?
-
Ateszzero
őstag
Sikerült találnom még pasztát.
Elvégeztem az újrapasztázást, lecseréltem a ventit is egy sokkal nagyobb légáramlatúra.
Így most meg vagyok elégedve a hőmérsékletekkel.39-40C terheletlenül, a memio is csak 60 C.
Köszönöm Fagyi53-nak a szakszerű tanácsadást. -
Ateszzero
őstag
Fagyi53 és Milbo: Sajnos egyenlőre nem tudom újrapasztázni, mert nencs itthon paszta, és a tesómnak is kifogyott. Már csak kedden derül ki ha veszek pasztát.
Remélem meg fogja oldani ezt a nagy hőmérsékletet. Egyébként nem drasztikusan nagy a különbség a memoi és Gpu-t között. 6-8 C. -
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Ma vettem egy Asus 4830-ast használtan, ami gyári AC hűtéses erről van szó.
Az vele a problémám hogy a gyári venti csapágyas és egy másik, hasonló és nagyobb AC hűtőventilátor van rátéve. A hőmérséklet értékek nagyon nem tetszenek.
A Memio kifejezetten meleg.10 perc játék után így alakulnak a hőmérsékletek:
GPU: 70 C
Dispio: 85 C
Memio: 95 C
Ez mennyire normális, illetve ezt meddig képes elviselni a kártya?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest