- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
Kell valakinek a 8.12-es AGP hotfix? Nekem azzal pazarul műkdik a Sapphire ddr3-az 512-es AGP-sem! Nemtom fent van e valahol, nem néztem meg, de ha kell valakinek akkor írjon privit vagy emilt.
-
Senser87
tag
Nekem az AGP apperture 256 mb, és minden be van kapcsolva a kártyán, ami a fast writeot is magában foglalja, és nem instabil a kártya...még
-
Senser87
tag
válasz
adamka16 #963 üzenetére
Most már csak a 9.2-es hotfixes van fent a sapphire oldalán, de én úgy emlékszem, hogy a 8.2-est szedtem le és tettem fel. Fent van még a legfrissebb ati tray tools is, meg előtte megpróbáltam feltenni az omega drivert meg a sima ati drivert, de nem sikerült. Nem hiszem, hogy az ebből visszamaradt "szemét" adat miatt működik a kártya, de ha már mindent megpróbáltál, akkor ez se maradjon ki a sorból! a cd-n lévővel nem is próbáloztam.
Jah és XP-t használok SP3-mal! -
Senser87
tag
válasz
adamka16 #958 üzenetére
A gépem:
Intel P4 530 3.00@3,3 GHz
ASUS P4P800
2Gb PQI DDR400
2 vinyó, 1 DVD író
ZALMAN CNPS 9500 LED (csak a fogyasztás miatt, de nem hiszem hogy sokat dobna rajta)
FOXCONN 350W-os táp (a házhoz járt, van benne FSP, nem volt drága, kb 12e Ft 2005-ben)
A konfig 2 vidkártyával is ment.
Először Sapphire 9600XT-vel, tökéletesen üresjárásban 135W-ot kajálva, max terhelésen 225 W-ot evett.
Decemberben rendeltem egy Sapphire HD3650-et (512Mb DDR3!!), amit sok hercehurca után végül kiszállítottak.
Egyből be is dobtam, aggódtam a táp miatt, mert a honlapon 550W!!-ot írtak, de ez teljesen irreális! (ugyanúgy mint a 700W-os táp), de a dobozra már csak 300W van írva!!
Leszedtem minden előző ati drivert és ami hozzá kapcsolódik, szóval mindent ami előtt ati jel volt(így egyszerű), aztán feltettem a sapphire oldalán lévő 8.12-es hotfixet. Valami hibaüzenetet kiírt, kicsit féltem miatta, de semmit nem jelentett! Azóta simán jtszom mindennel!, GTA4 azért kicsit szaggat 20-15 fps, szóval az inkább pihentettem. De a Fallout 3 az nagyon jól ment, Far Cry 2- is, simán fut, semmi hibával, 25 fps körül, igazából a nagyobb, újabb játékokat 25 fps körül, de játszhatóan megjeleníti. 1024x768-as felbontáson igaz
Az új kártyával ennek a rendszernek a fogyasztása csak 256 W volt, kemény játék és StressTest alatt, szóval nem azt mondom, hogy ennyit evett, hanem ennyi volt a CSÚCS érték, amit talán csak egyszer vett fel! És az igen messze van egy 350W-os táp teljesítményétől!
Szóval én bátran ajánlom mindenkinek, eddig nem volt vele gond, nem fagy, nem lép ki a videó, semmi hiba!
A hűtő tud hangos lenni, ha felpörög, de ezt nem fogod elérni, ha nem húzod a kártyát.
Sok szerencsét a kártyákkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest