- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Elég határeset, mert az ügye kb 360W tényleges. 3 vinyó + ha a procit is húzod, szerintem egyáltalán nem kockáztatnám meg. 1 db 6 pines és 1 db 8 pines csati van rajta. 2*6 pin is elég neki, de akkor a CCC-ben nem jön elő az Overclock funkció (mint nekem sem). De ott van az AtiTool v. AMDGpuClockTool amivel tökéletes. A helyedben vennék egy jobb minőségű 500W-os tápot!!!
-
banderasz77
addikt
Képzeld el, tudtam még egyet szerezni. Így nagyon jó, mert annak a rokonnak is lesz, akit mondtam neked, hogy neki kellett volna a tiéd! Minden jól jött ki a végén!!!
Ez Ati007-nek ment!!
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
De valaki mondja meg nekem gyorsan, hogy hol és mennyiért tudok venni 6-pin-es tápkábelt a VGA-hoz!!!
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5883 üzenetére
Nem is a gépemben lévő tápra gondoltam (500W, 12V-on 35A), hanem a szünetmentes tápomra, ami 650VA. Majd megkeresem a papírját, hogy mit jelent a zöld jelzésnél a folyamatos csipogás, de szerintem túlterhelés lesz. Ezért már most bekészítettem direkten a konnektorból jövő tápkábelt is.
-
banderasz77
addikt
Érdekes, nekem még a .NET Framework 3.0 telepítése is dobott rajta egy kicsit. Hm...
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5766 üzenetére
Meg van a hiba!!! Bár nem értem, mi az összefüggés. A lényeg, hogy 460 FSB-vel minden megy frankón 465-tel már visszaesik. Orthos szerint a proci nem hibázik a nagyobb FSB-n sem. Szóval talány. Amit észrevettem, hogy a P5B széria tudjátok mindíg újraindul. 465-ös FSB-nél pedig nem. Valami BIOS bibi lehet. Na mind1, a lényeg, hogy 820/1200-on majd 12000 pontot csinál. Ennyi elég is lesz sztem. Nem adok neki plusz feszt.
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5747 üzenetére
Majd ráfekszem én is a dologra, csak oldjam meg ezt a mostanit. Egyébként a memória húzás 2000-2400-ig minden 100-as lépcsőnél hozott 100-200 körüli plusz pontot. Úgyhogy a sávszéltől függetlenül csak számít valamit. Annak is megnézem a végét. Kíváncsi leszek, mert:
HIS Excalibur Radeon HD 2900XT 1GB GDDR4, 512bit, 2xDVI, ViVo (PCX)
Grafikus motor: Radeon HD 2900XT
Video memória: 1GB DDR4
GPU órajel: 743 MHz
Memória órajel: 4GHz
RAMDAC: 400 MHz Dual
Csatoló felület: PCI Express x16
Memória sávszélesség: 512 bit
Max Felbontás: 2560x1600
TV-kimenet: S-Video és Kompozit
DVI Kimenet: 2x DVI-I -
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5745 üzenetére
A 7.10-el semmi baj sincs most már tuti. Ati007-nek ue. a karija van és tökéletesen megy vele. Valami szűrő v. beállítás szarakodik velem. De holnap ki.erélem!!!
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5706 üzenetére
És meddig lehet ezzel elmenni? Kell a venti hozzá 100 %-on?
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5703 üzenetére
Az egész úgy kezdődött, hogy feltelepítettem az eredeti driver CD-t. Utána leszedtem a 2007/10/09 -es 7.9-et, és frankón ment az egész. Majd a 7.10 következett 10/12-én azaz ma, és esett az elért pontszám. Utána bármit követtem el, nem állt vissza.
Az XT mekkora feszt kap gyárilag?
Eddig plusz fesz nélkül 830 körül lesz vége a GPU-nak, a memót még nem raktam fentebb. -
banderasz77
addikt
A 3DMARK06 megy Vista alatt is? Ott is letesztelném, mit megy.
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5694 üzenetére
Nekem megy 2400 Mhz-n a memó. De abban segítsen valaki, hogy az első tesztkor ment a kari 9700-at, amióta megpróbáltam az új 7.10-es drv-t, nem megy csak 6900 körül. Bármit csinálok, visszaraktam a régit, csináltam drv. cleaner-t, uninstallt, újra telepítettem a 3DMARK06-ot is, de semmi változás. Nem is csak az eredmény a lényeg, mert a kari süvít, mint a szél, de most már bosszant, hogy nem tudom mi lehet a bibi.
Feszt még nem adtam neki, eddig 820-on stabil a GPU.
-
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5620 üzenetére
A CCC-ben nincs jelen a tuning, az atitool pedig szarakodik. Feszt hol tudok neki adni? Esetleg rivatuner?
-
banderasz77
addikt
Csak azt kérdezném, hogy PRO-nál 2*6pin is elég a tuninghoz???
-
banderasz77
addikt
Lehet, hogy a 3DMARK2006-al van a baj? Egyszer bekapcsoltam a 4*AA-t, majd ki. Azóta méreget ilyen pontokat. Viszont akkor gyorsult a Catalyst, mert vagy 400 ponttal többet csinál.
-
banderasz77
addikt
Alapon 9656 pontot kap a 3DMARK2006!
-
banderasz77
addikt
És egy kérdés, hol és mennyiért lehet venni molex -> 8pin tápkábelt az új karimhoz?
-
banderasz77
addikt
válasz
lordring #5531 üzenetére
Beizzítottam a kártyát, minden zökkenőmentesen műkszik. Legfrissebb Catalyst feltolva. Holnap jön a nagy faggatás, majd megírom szép sorban mi lesz. Van XP és Vista is a gépen külön vinyón. Mindkettőn letesztelem. Addig is az ATI legyen veletek...
A hangja pedig egy szállal sem hangosabb, mint az ASUS x1950pro-m volt!!! Egyenlőre 2D-ben.
-
banderasz77
addikt
Ma 17:00-ig eldöntheti valaki kell-e HD2900PRO 1 GB, mert addig vagyok itt. Már hívtak, hogy tuti kell-e mind a kettő, mert vagy 20-an vannak rá. Még tartom.
-
banderasz77
addikt
Meg van valakinek esetleg a Fraps full verziója? Átlökhetné nekem MSN-en a teszteléshez. Előre is köszi!
-
banderasz77
addikt
Az októberi Catalyst szolgáltatja a muníciót.
A hónap végére időzített meghajtócsomagról kiszivárgott egy-két információ, amelyek ha valóban igazak, akkor brutális gyorsulásra számíthatnak az újabb Radeon kártyák tulajdonosai. A szoftverhez megírt kiadási jegyzékben remélhetőleg ezekkel a sorokkal fogunk találkozni:
*
Enemy Territory: Quake Wars játék esetén a HD1xxx, HD2xxx egy- és kétkártyás rendszerek nem kevesebb, mint 23 százalékos teljesítménybeli javulást produkálhatnak
*
Battlefield 2142: a HD 2600, HD 2400 és az X1300/X1550 kártyák Crossfire párosítása esetén 5-23 százalékos javulás várható
*
Call of Duty 2: a HD 2600 és HD 2400 egy- és kétkártyás felépítésben 6,7 százaléknyi növekedésre lesznek képesek
*
Call of Juarez DX10: 34, illetve 42 százalékos teljesítmény növekedés a HD 2xxx széria tagjainak egy- és kétkártyás változatainál
*
F.E.A.R.: 16 százalékos CrossFire javulás, mely a következő kártyákat érinti: X1950 XTX, X1650 XT, HD 2400 és X1300/X1550 -
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5296 üzenetére
Ja, persze!?
összekevertem.
-
banderasz77
addikt
Sőt tudjátok mit? Legyen az ára 72k. Úgy is egy nagy család vagyunk itt, megkapja az illető nagyker áron, és akkor viszi be rajtam keresztül gar.ra amikor csak akarja! Még egyszer mondom, nem ez az üzletem profilja. Ez így már tényleg csak egy szívesség.
-
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5290 üzenetére
Akkor jó. Még jobb.
De nem hiába van a GTX-en is 640 Mb.Kell ott a hely, hidd el. Lehet, hogy 512 elég most mindenre, de majd a Crysis elindítja a folyamatot és akkor jól jönne egy kis plusz tárhely! Ez csak magánvélemény.
Ahonnan én hozom ráadásul nem is rendeltek 512-est, mert a kártya árához képest elenyésző az árkülönbség. Nekem mindenképpen megérte. Főleg, hogy az áfa is visszajön belőle!!!És 60k-ért ugye már te sem gondolkodnál!!!
-
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5288 üzenetére
Érdekesnek találom. : )
Dehát nem baj ez, majd visszamondom a +1et. Majd valaki más elviszi a nagykerből. A lényeg, hogy nekem megvan és kész. Csak felajánlottam.Állítólag az 1 gigáson mások a ramok, jobban lehet húzni őket, és alapon is jobban megy a GPU. XT tuning szintet ígérnek egy pár oldalon belőle. Majd csüt. este elválik.
És sz.tem amúgy is megér + 12k-t még fél giga memo. 1680*1050-hez mindenképp.
-
banderasz77
addikt
Gyerekek, figyelem. Az ország utolsó HD2900PRO 1 GB gazdáját keresi. Ma 17:00-ig lehet írni, utána storno.
ui.: már nem tudom ki írta de Expertnek sincs, és ott is 60+áfa volt az ára!!! Azaz 72k és nem 68k.
-
banderasz77
addikt
Sapphire HD2900PRO 1 Gb várja gazdáját. 1 db!!!
számlával 77k -
banderasz77
addikt
Na gyerekek!!! Megkaptam mindkét HD2900PRO-t 1 GB. Ha valakinek kell az egyik, szóljon. Én tutira akartam menni, dehát nem ennyire. Szóval van +1. Hivatalos nagykerből!!! Többit priviben, de csak komoly érdeklődőnek.
-
banderasz77
addikt
válasz
Tocsi15 #5109 üzenetére
Hát öregem, remélem megúsztad a Codegen malőrt. Dobd ki a kukába és vegyél egy jobb fajta 500W-os tápot. Nem akarlak elkeseríteni, de ha a régi kártyáddal ilyet ír ki és a cmos clear után sem indul a gép, akkor memó v. alaplap K.O. Rosszabb esetben mindkettő. Ez a táp még egy sima Celeron P4-hez sem jó. Kaki az egész. Anyósom gépében fél évente kellett cserélni, pedig csak könyvel, semmi extra megterhelés. Egyszer elvitte az alaplapot, másodszor a ramot. Mire megértette miért kerül egy táp 10k-ba (FSP 400W) és megvette addigra megőszültem. Azóta persze minden OK.
-
banderasz77
addikt
Most vettem észre, hogy a MOH setup-ban a videomemóriánál 832MB-ot ír ki, amikor csak 256-os X1950PRO-m van. Mi lehet ez? Pufferel még valahol a progi?
-
banderasz77
addikt
válasz
d@minator #4932 üzenetére
Az enyém Samsung paneles és nagyon jó. Sokat vaciláltam rajta és egyáltalán nem bántam meg. Egyébként ma már ebben a kategóriában nincs igazán rossz monitor. a lényeg, hogy tettszen és meg legyél elégedve vele. Én meg vagyok. De az tuti, hogy tökéletes nincs, és nem is lesz soha. : )
-
banderasz77
addikt
válasz
Foxmulder89 #4928 üzenetére
Persze, hogy meg leszel. Csak filmnézésnél jön ki nagyon, játékokban v. win alatt úgysem fogod látni. : )
-
banderasz77
addikt
válasz
Foxmulder89 #4925 üzenetére
Nem lenne az rossz, csak az a fránya bevilágítás ne lenne olyan nagy és erős nála alul és bal szélen főleg. : ( Én is azt akartam megvenni 226BW) de mire a 3. -at is megnéztem el ment a kedvem tőle. Sokkal homogénebb a 225BW. Olvasd el a tesztet!
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #4923 üzenetére
205BW v. 225BW
-
banderasz77
addikt
válasz
Foxmulder89 #4920 üzenetére
A 226BW kistesója, csak 21,6"-os. És az is felejtős.
-
banderasz77
addikt
Én is most vettem. Megnéztem a Prohardveren a 22"-os tesztet, majd élőben a 225bw-t és 226bw-t. Külsőleg a 226bw szerintem csúcs, de ugye nem a kávát akarja nézni az ember. A 225bw sokkal jobb, és a bevilágítási csíkok is sokkalta kisebbek. Tényleg nagyon állat. Akinek ilyen van, állítsa be a tesztben szereplő értékeket és töltse föl neki a színsémát.
-
banderasz77
addikt
válasz
d@minator #4900 üzenetére
A MOH:Airborne setup felajánlja. És minden maxon, egy álom!!!Megy 1600*..-is csak akkor tized másodpercekre akadozik. : )
És igaz 5ms nem gáz. Főleg, hogy az emberi szem a 6-ot sem tudja lekezelni. Csak tesztekkel lehet kimutatni, dehát nem vagyunk mi galambok, akik a filmeket fotoalbumnak látják. : ) -
banderasz77
addikt
válasz
Foxmulder89 #4881 üzenetére
Nekem 225BW-van. Teljesen el leszel vele 1440*900-ban!!! Nekem minden normálisan megy 1950PRO-n. Na de jön a HD2900PRO!
-
banderasz77
addikt
Foglaltam kettőt is. Egyik csak bejön. Ha meg mindkettő, azt közkézre bocsájtom.
-
banderasz77
addikt
Na gyerekek! Minden követ megmozgatva kiderítettem, hogy a jövő hét közepén érkezik be a 2900PRO és 2900XT szállítmány. Ez már tuti. De mivel kb. a harmada érkezik, mint amennyi előrendelésbe le van adva, sokan le fognak maradni róla. Ami még rosszabb hír, hogy többet 2900PRO nem is jön.
-
banderasz77
addikt
Na gyerekek, szivacs van. A Sapphire szállítmányból minden megjött, kivéve a 2900PRO-t és XT-t. El vagyok keseredve. Főleg azért, mert azt mondták, hogy ha a héten nem jön meg késve, akkor már nem is lesz.
-
banderasz77
addikt
Lehet, de ezt egy nyugati"bb" oldalon is olvastam. És nem szeretnék lemaradni róla, mert ha minden igaz kb. a fele fog jönni az országba, mint a 7900GTO-ból is. És az is kb 1-2 hét alatt eltűnt.
És így van, a Sapphire eddig mindíg a jókat kapta, erről zengtek a fórumok is világszerte (gto2), miért lenne ez másképp most is? Ők kapják a raktártakarítást, a többi pedig a kevésbé sikerülteket. -
-
banderasz77
addikt
És meg tudná mondani valaki, hogy a HD2900PRO hosszabb-e az X1950PRO-nál? Mert ha több, mint 1 centivel rátesz, akkor már a vinyóktól nem fér el.
Ja most látom, hogy van még hely! Bocsi.
Gyere picim. -
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
Hali mindenkinek. Most egy X1950PRO 256MB-os karim van. Nem tudom, mit tegyek. Vegyek egy GT-t 512-vel, mert elég jól elviszik a mostanit, és úgy is megy PRO szinten vagy be merjem vállalni a 2900PRO 1 Gb-ot. Holnap megyek az üzletbe. Ja a MOH:Airborne 1440*900-on fullon csak szempillantásnyi időkre akad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest