- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2655 üzenetére
Várjuk meg türelmesen a 7.9-et. Szerintem az javítani fog majd a Bioshock, Airborne sebességén...
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2612 üzenetére
Bizzunk benne, hogy a Catalyst 7.9 sokat javít majd rajta... végülis a 7.8 jóvan a Bioshock Demo és a Medal of Honor Airborne Demo elött jött ki!
-
keIdor
titán
válasz
Mozso26 #2601 üzenetére
Ezt nyugodtan írhattad volna a P5K topicba, mert én válaszoltam volna...
Tehát látom ilyen rajaid vannak: 2x1gb Kingmax Mars 800mhz 5-5-5-18
Gondolom most is 1:1-ben mennek 800-on és 5-5-5-12-n. Igazság szerint 1,9V aza 5-5-5-18-nak lenne csak elég, tehát szerintem azért kapod a kékhalálokat, mert nem kap elég feszt a ram! Tedd vissza 5-5-5-18-ra vagy adj nekik 2.0V-ot! A továbbiakat légyszi a P5K topicba, vagy a DDR2 tuning topicban folytassuk! -
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2550 üzenetére
Ilyenek, hogy DX9-10 frissítve van? Ha Vistán teszteltél ezek a javítások/hotfixek fent vannak?
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2522 üzenetére
Köszönjük!
Vergődik még a 2900 XT...
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2507 üzenetére
Na ezt megnézem! Eddig Vsync-el nyomtam, de most megnézem nélküle is.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2503 üzenetére
Bioshockban bugos a Vsync vagy hogy érted?
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2478 üzenetére
Akkor majd tényleg írj valamit légyszi! Mikkel teszteltél, hol stb.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2475 üzenetére
PC Gurunak lesz a teszt? Milyen driverekkel nézed őket majd meg?
-
keIdor
titán
Értem, köszönöm a választ! Igen az UE3-al és a S.T.A.L.K.E.R. motorjával (X-Ray Engine asszem) kezdeni kell valamit, mert én pl. szeretem az AA-t és nem szeretnék lemondani róla... egyszerűen nem szeretem a recés éleket...
Akkor az SBAA a DirectX 10.1-ben fog eljönni, nem? Ott mondtak valamit, hogy 4×AA kötelező lesz. Szerintem az MSAA-t is leváltják akkor végleg.
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2375 üzenetére
UT3 fogja szerintem, mert ha jól tudom November 28-án jön.
Egyébként teljesen igazad van. -
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2372 üzenetére
Annyiért nem is szabad.
8900/9800GTS-t kell venni, ami olyan 110k körűl lesz szerintem.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2365 üzenetére
Most már várd meg szerintem azt a G92-t.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2361 üzenetére
Akkor szerintem GeForce 8800 lesz a te barátod.
Azok bírják az AA, AF-et.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2347 üzenetére
Az AF ma már alap. Undorító egy játék nélküle... (sztem)
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Én csak a Lost Planet és hasonlókra gondoltam...
Bioshocknál pl. ott virít az elején a szép új Nvidia logó, de mégis jobban megy az egész Unreal Engine 3 ATi R5xx-eken, mint a G7x-eken. Én csak a Lost Planet-re gondoltam, mert ott azért nagyon látszik az NV pénze...
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Nekem se ártana egy csendesebb és hatásosabb hűtő...
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2287 üzenetére
Régebbi játékokban az volt, jelenlegiekben kb. egyforma vele (szvsz) és a jövőben meg szerintem gyorsabb is lesz!
2285: nekem is Blue Storm II 500W-osom van és nálam is szépen viszi a 2900XT-t.
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2271 üzenetére
Lehet megnézem mindjárt... Bioshock, Airborne Demo és World in Conflict Demo-ban dobnak +FPS-t szerinted?
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
World in Conflict-nál már a füst lesz állítólag nagyon durva DX10-ben. Megy a helikopter és így szétoszlik... most töltöm a demot, hamarosan megtudom mi az igazság.
Amúgy nálam is Vista van, akik meg szidják, mert ''náluk szar'' azoknál szerintem mind User Error van...
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2251 üzenetére
Üdv. a klubban.
rocket: Hát igen, annyiért bűn otthagyni!
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Komplikato #1976 üzenetére
Fene tudja mennyire hiteles, de attó még yó
: [link]
-
keIdor
titán
válasz
keszegduda #1367 üzenetére
Így van, de átmenetileg nincs procim... úgy meg nehéz.
-
keIdor
titán
válasz
keszegduda #1362 üzenetére
Két évig egyik se fogja fullon vinni a majd 2 év múlva megjelenő játékokat, sőt talán az 1 éves játékokat sem...
A PC ilyen sajnos... hoszabb távra egyértelműen az ATi, mert a felépítése időtálobb és az 512MB is kell ma már!
-
keIdor
titán
Beléptem a klubba egy MSI Radeon HD 2900 XT 512MB GDDR3-al. Tesztek, képek, tapasztalatok, 8800GTX vs. 2900XT LogOut teszt hamarosan...
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Nem tartom magam ''Pro Usernek'', de mérget mernék venni rá, hogy nálam bírni fogja még azaz XP 1 évig. (most 10 hónapos) Csak karban kell tartani, kell a megfelelő védelem alá és ennyi. 10 hónap alatt nálam csak akkor fagyott, amikor tuningnál olyan értékeket állítottam be, ami nem tetszett neki. (pl. kevés vcore) Szerintem csak ''vigyázni'' kell rá.
#844: Ha jól tudom, akkor az összes 2900XT a Sapphirenál készűlt.Csak a matrica más... (meg az extrák)
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mikor jönnek a nem referencia hűtéses 2900XT-k? Pl.ez a Sapphire: [link]?
Olvasom, hogy sok gond van a hűtővel. Hangos, alapból meleg is alatta a kari stb. Nekem volt X1950XTX-em és annál is ugyanezek a gondok voltak vele...Tény, hogy ku*** jól nézett ki a hűtő, de nem volt túl hatékony. Ez is jól néz ki (mrmint a referencia), de elsősorban a dolgát végezze csendesen egy hűtő, nem igaz?
Ha van valami infótok arról a Sapphire kariról és, hogy mennyit kell majd érte fizetni lécci válaszoljatok!
Remélem az halk és hatásos hűtő lesz!
Ehez a WinReinstall dologhoz meg annyit tennék hozzá, hogy nekem már kb. 10 hónapos XP-m van és semmi gond nincs vele. Csak karban kell tartani... túlélt már 1 alaplapcserét, 2VGA cserét, 1 procit és 1 memóriabővítést is. (2-ről 4GB-ra igaz 32bit-es így nem látja mind) Nagyon én se válnék meg attól a Windows-tól, bár manapság egyre kevesebbet használom... Vista x64 nekem jobban bejön! Aki meg azt mondja, hogy havonta újra kell tenni, mert neki mindig tönkremegy blablabla, annál valszeg User Error van. -
keIdor
titán
Call of Jaurez DirectX10 Benchmark: [link]
-
keIdor
titán
[link] 2900XT: 128 unified shaders?
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #461 üzenetére
Hm... fura...
Azért szerintem az Nvidia a 8800-asokhoz jobb drivereket kínált amikor kijöttek...
Sajnos nem sok tulaj van (1-2 személy max.) szerintem külföldi fórumokon kérdezősködj pl. Guru3D!
Teszt mikorra várható? -
keIdor
titán
válasz
Geller72 #437 üzenetére
És ha így van téged ez zavar?
Valahol ez is egy hobbi, elfogadnod nem kell, de ide írkálni se...
Köszönöm szépen majd én eldöntöm, hogy mit veszek! Ha akarok holnap rendelek 2 8800 Ultrát... a saját megkeresett pénzemet arra b@szom el amire akarom. Nem kell a vélemény... Mondom ezért kár volt regisztrálni...
Nah befejeztem nem offolok tovább...
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Geller72 #430 üzenetére
Már bocsi nem bántásképp, de a kutyát nem érdekli, hogy te mit veszel meg és mit nem... meg, hogy mit tartasz értelmes dolognak és mit nem...
1. Itt írod, hogy 80% off, erre te elkezdesz egy OFF lavinát! Ezt köszönjük szépen nem kell!
2. Mi lenne, ha mindeki beírná, hogy milyen kártyát vesz, hogy mi a többiről a véleménye és hogy mit érdemes venni? Megmondom: szétesne a fórum és minden OFF lenne.
Tényleg nem bántás képpen, de ezért kár volt regisztrálnod...A kártyádra meg annyit, hogy kapásból tudok 5 játékot mondani, ami már meg sem mukkana rajta... és kapásból 30-at, amit már nagyon le kéne butítani ahoz, hogy élvezhető sebességgel menjen.
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Interceptor #354 üzenetére
Hali! Ugyanaz, mint az XT csak lasabb órajelekkel!
Várható megjelenés: 2007. Június.
-
keIdor
titán
Company of Heroes DX10 patch: [link]
-
keIdor
titán
válasz
he7edik. #313 üzenetére
Miért vagy benne te olyan biztos, hogy a HD 2900 XT az 512MB-jával szépen fogja majd vinni?
Semmit se lehet még tudni és te meg már rávágod, hogy a 320MB-os GTS kevés lesz... szép...
Ezzel a karival sokkal több még a gond, mint a GTS-el... én is azt vennék, ha vennék. Jó nagy paraszt lennék az is biztos!
-
keIdor
titán
Nem szar csak a driverei.
A helyedben még várnék vele és inkább megvárnám az R650-et az fog igazán tarólni szerintem. Viszont ha sietős, akkor is inkább a HD 2900 XT. Gyorsúlni fog ez majd ha jönnek a driverek!
Hivatalos Catalyst 7.5 (8.38) Május 23.-án jön ha minden igaz, meglátjuk mennyit javúl a kari vele! (biztos fog)
-
keIdor
titán
válasz
RapUGround #133 üzenetére
Na majd az R650!
900MHz-es GPU biztos lesz, ami 1GHz-ig is biztos elmegy majd léggel.
-
keIdor
titán
válasz
Armando_19 #111 üzenetére
A legtöbb ember szemében elmaradt a várt siker... a maradék meg úgy van vele, hogy nem rossz, de lehetett volna jobb is. 8800-ról vagy másról meg nem éri meg váltani.
Azt viszont tudom, hogyha jól sikerűl és Fudzilla nem hazudik, mint a vízfolyás akkor megvan az új karim![link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest