- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Mikor jön már az új driver????
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #7671 üzenetére
Háj!
Olvastam topikot végig, akkor nem lesz semmi ebben a 8-as tápcsati átalakítóval kapcsolatban?
Privát akart lenni, mán mindegy
-
AMD_ok
őstag
Egy keresztkérdés Urak:
mióta megvan a 2900PRO, azóta, kb fél-1 óra múlva kilép a játékokból (játéktól függöen), vissza Win-be, a játék hibát talált, ezért leállt jelzéssel.
Visszavezethető ez a tápom 400W-os teljesítményére, vagy kártyagond? -
AMD_ok
őstag
válasz
ez_meg_emaz #7504 üzenetére
Tényleg... lehet ez a gond, de ezt megpróbálom nemsoká kiküszöbölni
-
AMD_ok
őstag
válasz
ez_meg_emaz #7494 üzenetére
nekem is csinálja néha, úgy, mint neked, 7.10 driver van fenn, nem tom miért
-
AMD_ok
őstag
válasz
Ragnar_ #7486 üzenetére
Hát nem sokkal ehet kevesebbet, mint egy XT (csak alul van feszelve), de abban teljesen egyetértek, hogy egy 500-as táp biztos nem bírja el a CF-et ezekkel a kártyákkal
Az ajánlás 850 W-ról szól a dobozon, mondjuk sztem annyi nem kell, mert egy kártyára is 550 W-ot ajánlanak, az enyém meg 400-as, és még egy kis tuning is belefér, 3 vinyó, dvd, tv tuner, hangkari, 4 mem -
AMD_ok
őstag
És mit szólnátok, ha venne az ember még egy karit, hót olcsón, aztán CF-be nyomni? Szerintetek?
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
Gaboman #6998 üzenetére
Még csak azok szedhetik ,akik előfizettek vmi előrendelés félére (demoért fizetni
), és ők 24 órával a nyilvános rajt előtt már szedhetik. Azoknak, akik nem fizettek elő, igy kb hajnal 1 óra után kezdődhet meg a letöltés, már ha igaz, amit ott írnak a többiek, én csak utánuk írom
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6793 üzenetére
Szeva! Én is inkább maradok az általad felvázolt verziónál, mikor érkezik kb a csati?
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy az ATITol miért nem móködik mostmár XP alatt se? (a csúszkákat nem engedi mozgatni, azonnal visszaugrik a 2d-s beállításra, - 500/500 - és a profilokat sem engedi betölteni)
-
AMD_ok
őstag
válasz
SzlobiG #6620 üzenetére
Azért nem megy nekem a tray tools?
Pedig ki akartam próbálni, aztán semmi bene, nem ismer fel semmit, meg azonnal csontra fagy, ha megmozdítom a csúszkát benne
Mi a f@szért nem állítja be a set clock-al atitool alatt a frekit, ha mozgatom? Visszaáll az alapértékre, és az elmentett profilokat sem tölti be
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #6480 üzenetére
-
AMD_ok
őstag
Attól függ, hogy milyen konfigod van, én is ezzel zaklattam mindenkit, mielőtt a PRO-t megvettem, és az én konfigom (proci húzva) elbírja a cuccot, tegnap tettem bele, de annak a tuningját már nem nagyon (847 MHz magórajelnél kiakad, és kiírja, hogy kevés a kraft a tápomban)
A tápom 400 w-os, konfigom adataimnál. Ehhez tudod hasonlítani, akarod húzni vagy sem, stb.
-
AMD_ok
őstag
Na, tegnap kicsit próbáltam játszani az Airborne-al, hát barátaim, az adott konfighoz képest nem semmi volt! Max felbontás (1400*1050), full graf, és teljesen folyamatos volt! Nagyon ász a kari, meg vagyok vele elégedve!(ja és persze tuning nélkül,mert a tápom nem bírja a tuningot, kevés a kakaó benne hozzá)
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6444 üzenetére
Na megtörtént, amit írtál, tényleg jó mostmár. Atitool is érzékeli (ráadásul rápróbáltam vele egy kis tuningra, azt irta 847 MHz magórajelnél, hogy a tápom elfogyott alóla
)!
Még dmarkkal meg játékkal nem próbáltam, de már látom, hogy fasza lesz!
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6444 üzenetére
tényleg azt tettem fel egyből. Csinálom, amit mondasz!
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok! Megjött a kártya (2900PRO)
ez mi lehet? [link]
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Elvileg ma megjön a HD2900 PRO, azt kérném a kedves Fórumtársaktól, hogy linkeljenek már nekem egy helyet, ahonnan a driver cleaner-t le lehet szedni,(Nvidia volt eddig), a 7.10-es catalystot letöltöm, meg mondjátok már meg, mi a helyes menete ennek a driver install sorozatnak (uninstall, csökkentett módban indítás , ilyesmi)Nagyon köszi előre is!
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6306 üzenetére
ÉN IS, BIZTOS NEM BÍRNÁM ADDIG, INKÁBB NEM ALUDNÉK!!!
-
AMD_ok
őstag
Helló!
Úgy néz ki, hogy hosszas kérdezősködésem után lesz egy HD2900PRO-m.
Remélem, nem bánom meg! -
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #5967 üzenetére
ok, jelzek, ha van előrelépés
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #5965 üzenetére
a 2 db 6-ossal nem megy az overclock funkció? Asszem vmi hasonlót irtál az előzőekben valahol
-
AMD_ok
őstag
Még egy kérdés azokhoz a kedves fórumtársakhoz, akik mostanában vettek 2900 PRO/XT-t:
Van e tápátalakító a csomagban mellékelve a kártyához, mert nekem csak 1 db 6-os csatim van a tápon?
MOD: most látom az előző hsz-t, ha ilyen kártya jön össze nekem is, igényt tartanék én is egyre, ha lehet!
(természetesen jelzek, hogy sikerült-e PRO-t vennem)
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #5942 üzenetére
Akkor mit vegyek, gyerekek????????? 2900 vs 2950 széria
-
AMD_ok
őstag
válasz
Gaboman #5925 üzenetére
Oké, a 320 stream proci sztem is veri a GTS-t, de volt egy két haver, ők azt mondták a GTS jobb (drágább is)
Akkor még egy utolsó kérdés: HD2900PRO (asszem 512 bit memsávszél), vagy esetleg HD2950 PRO/XT valami (tudtommal 256 bit memsávszél, viszont alacsonyabb fogyasztás)?
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #5922 üzenetére
Köszi, akkor lehet bepróbálkozok vele!
Még egy kérdés: melyik a jobb? 8800GTS 320 MB, vagy HD2900PRO 512 Mb (erre van pénz, tudod
)
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #5920 üzenetére
Értem, de alapórajelen, nem húzva a kártyát, (mert eza konfig úgyse hajtja ki) be lehetne vállalni egy darabi, amíg a tápra lesz lóvé? (kb 1-2 hónap) szted?
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #5914 üzenetére
Szia!
Segíts kérlek annyiban (ha már az üzlet nem jött létre köztünk), hogy milyen tápcsatlakozója van a 2900PRO-nak, és mekkora táp kell neki hogy biztonságosan elfusson?
Gépem leírása adataimnál (3 vinyó , dvd, stb) - elég a 400 w-os Chieftecem?
Köszi
-
AMD_ok
őstag
Valaki segítsen, please!
A dilemmám az, hogy eladnám a jelenlegi kártyám, és helyette egy HD2900PRO-t néztem ki, de ajánlottak egy X1950XTX-et. Melyiket érdemesebb szerintetek?
(persze az xtx olcsóbb lenne kb 10 ropival) -
AMD_ok
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5229 üzenetére
Köszi.
És ez hogy áll a 8800GTS 320 Mb-ra?
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Melyik a jobb választás:
1. HD 2900 PRO (512 Mb) kb 57000 ft
2. Geforce 8800 GTS (320 Mb) kb 65000 ftKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Sapphire R7 250 1GB
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest