- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
westcoastog #14396 üzenetére
Elbírná bőven
-
Tomate
veterán
válasz
norbi19884 #14388 üzenetére
Az nem gond. Elég neki a 6pin is.
-
Tomate
veterán
válasz
norbi19884 #14385 üzenetére
Meg lehetne próbálni. PCI-E Frekit állítsd 100-ra biosban!
-
Tomate
veterán
válasz
norbi19884 #14383 üzenetére
Másik driver? Húzva van a kártyád?
-
Tomate
veterán
válasz
norbi19884 #14381 üzenetére
Valami konkrétabb? Hogy esik szét?
XP-t használsz? -
-
Tomate
veterán
válasz
ditrichd #14238 üzenetére
Át lehet tuszkolni azt a CF-hidat az S1 bordái között. De ha veszel rájuk S1-et akkor már 44k-nál tartasz... És még ha sikerül is húznod mindkettőt a villanyszámlád rövid időn belül annyi lesz, hogy ihaj. Ha a tápod kiomázza majd 1általán. (vehetnél akkor már 4870et vagy gtx260-at is
)
-
Tomate
veterán
válasz
Anderas #14190 üzenetére
Az pedig nem egy rossz táp. Bírnia kéne. Emlékszem annó nekem is volt ilyen a 2900pro-val és egy FSP BSII 500W-volt alatta. Mikor indítottam vna a gammát rögtön vagy leállt vagy lekapcsolt a gép
Visszavettem a tuningot (mert meg volt rántva rendesen a kártya) úgy se volt jó. Majd felraktam egy másik biost és jó lett. Nem tudom mi volt a baja. Tiszta X-akta.
-
Tomate
veterán
válasz
Petya2900XT #14185 üzenetére
Mi a bajod vele?
-
Tomate
veterán
RIP 2900-as széria. 1 hónapja egy hsz se jött
-
Tomate
veterán
válasz
PartyBoy1988 #14160 üzenetére
2giga kingmax 1066 egy 5000+BE@3200Mhz Gigabyte MA790X-DS4
-
Tomate
veterán
válasz
PartyBoy1988 #14158 üzenetére
Én is egy Asus 450-es táppal hajtottam anno egy 2900Pro-t. Elég volt neki...
-
Tomate
veterán
Én sem cserélném le egy vérszegény 9600osra
-
Tomate
veterán
válasz
newgamer #14065 üzenetére
Vehetsz 6000+-t de melegszik és fogyaszt. Helyedbe egy 5000+-t vagy egy 5000+BE-t vagy egy 5400+BE-t vennék amit lazán fel lehet húzni 3,2ghz-re. Olcsóbban is jössz ki, kevesebbet
is eszik, kevésbé melegszik. De ha te antituningos vagy akkor 6000+ kell neked.Azért szeretné elcserélni mert a 2900 gyorsabb
ilyen 1xű
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #14048 üzenetére
Ez volt a gebasz:
Megvolt a 2900Pro CF "teszt"
Átjött fv82-tagtárs, hozta az 1:1-ben ugyan olyan 2900-ast mint az enyém, biostól kezdve az utolsó porszemig minden egyezett. Beraktuk mind a 2-t. Molexet ráraktam alaplapra. Mind 2 CF-híd rákerült mindkettőre rádugtam a tápot. Indítás>Működnek a kártyák de a CF nem megy. GPU-Z látja mind a 2 kártyát. Az elsődleges síneben lévőt normálisan állapítja meg, ami meg a másodlagosban van, olyanokat ír rá, hogy 4gb-ram, 512bit, 1mhz GPU-2mhz Memory.
Catalyst 8.7 csak 1 kártyát lát. Utána két kártyát megcseréltük, ugyan az, utána megnéztük egy híddal, megnéztük híd nélkül, megnéztük alaplapi molex nélkül, külön külön mind két slotban a kártyákat, biosban , ctrl+F1 kombóval az összes PCI-E es beállítást ami disableden volt autóra tettünk. Semmi, ugyan az és az.... Átmentünk tesóm gépéhez. Ugyan az az alaplap mint az enyém, és ugyan az volt a probléma mint az én gépemen. Sehogy se jött összeHa valaki tud valami okosat ne tartsa vissza!
-
Tomate
veterán
2900pro CF-nél, hogy kell húzni a kártyákat? Hogy állítom a ventit? Ugyan úgy rivatunerből és az mind a 2 kártyára érvényes lesz? Ha a venti fordulatszámot növelem mind 2 kártyán növeli?
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #14017 üzenetére
Azért inkább 2x12 mert a 8centis hangos és feleakkora légszállítása sincs, "feleslegesen" pörögne ott. A venti felrakásához a legjobb az ilyen gyors kötegelő. Tudod az a műanyag cuccos amit beledugsz a lyukba és oda fele megy, de vissza már nem. Ezzel rögzítsd a bordához. Mindenképpen Accelero S1 Rev2-t vegyél. A rev 2 kompatibilisebb. Accelero S2-t ne vegyél mert azon csak 2 hőcső van. A ventielhelyezésed biztos jó lesz, vanbent egy pár
-
Tomate
veterán
Valahogy így!
Alap bios van fent? A venti egy 5-10 fokot le fog venni a vrm-ből a nagy ventit az acceleron meg rakd a hűtő jobb oldalára. A GPU környezete hőmérséklet pedig nem számít semmit, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod! -
-
Tomate
veterán
válasz
hungariaia #13985 üzenetére
Linkelj egy képet pls... Mit takar az, hogy sz*r a teljesítménye?
-
Tomate
veterán
válasz
hungariaia #13983 üzenetére
CPU-Z-n nem tudom, hol láttad. GPU-Z-nél meg szerintem ez csak valami bug. Amúgy ha lehet állítani akkor is csak a biosban fogod tudni.
-
Tomate
veterán
Szerény személyem készített egy tesztet 2900Pro Vs 3870
-
Tomate
veterán
Nem kíváncsi valaki 2900Pro CF-eredményre AMD-s rendszerben?
Én szolgáltatom a gépet csak valaki, hozzon egy Sapphire 2900Pro 256bit/512mb-os kártyát
Kiváncsi lennék egy CF eredményre annélkül, hogy veszek egy kártyát. Ha jól muzsikál lehet, hogy vennék még 1-et mellé amúgy, csak hát előtte kiszeretném próbálni élesben
3870 és 2900Pro között nem működik a cf jóltudom?
-
Tomate
veterán
Valami baj van
Elszállnak a hőfokok a karin. Accelero S1 van rajta 1,08V-ot kap mint eddig, átkapcsol 3D-be és már a menüben felugrik 90-100C-ra a VRM, a 60-70C- ír a GPU ra de ha ráteszem a kezem szabályszerűen éget. Mi történt? Vissza tettem a gyári biost is meg minden, de egyszerűen elszáll az egész. Gőzöm sincs mi történhetett. Vmi ötlet? -
Tomate
veterán
válasz
Petya2900XT #13860 üzenetére
Vagy a márkás tápod
Vagy lehet, hogy 5-6 óra után már jobb is. hogy lekapcsol
-
Tomate
veterán
Catalyst 8.6
Lehet installálni -
Tomate
veterán
válasz
Bluegene #13847 üzenetére
Szénné nem égsz, meg fel sem robbana a tápod mivel a csiftekek nem szoktak ilyet csinálni. Inkább csak egyszerűen leállna vele a gép meg ilyesmik. Szerintem egy 400-as 450-es márkás tápot ajánlott szerezni hozzá. Bár pár napot az én Pro-m is ment egy 350-es FSP-vel, de azért lecserélném a helyedbe, főleg ha tuningot is szeretnél. Az adatlapodon töltsd ki a cuccok részt, a géped paramétereivel, ha látjuk, hogy mid van, könnyebben segítünk.
-
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13840 üzenetére
Nemtudom, de maradok a sima 6 lyuknál mert bedugtam azt a + 2 lósz*rt és nem kapcsolt át a kártyám 3D-be
-
Tomate
veterán
Az első lépést megtettem a 2900Pro CF irányába, egy FSP Bluestorm II 500W-al. Már csak egy alaplap kell. (GIGABYTE GA-MA790X-DS4-t néztem) Na meg a másik 2900pro. Most mind a 8 lyukába van kábel a Pro-mnak, mivel érezhetem most magam többnek?
-
Tomate
veterán
19.000ért már vesztegetnek 2900pro-t!
Tudjátok min gondolkoztam el?? A Céjefen
Mekkora táp kéne neki minimum? -
Tomate
veterán
válasz
MPowerPH #13796 üzenetére
Nem a szemem és a folyamatosság miatt kell.
Sokan azzal érvelnek minek 120 -200 FPS amikor az emberi szem 30-40 nél többet úgyse érzékel, és még 60 fps is teljesen folyamatosnak látja a játékot. Ez így ebben a formában igaz, de már régen is megmondták a bölcsek hogy a lényeges dolgok mindig láthatatlanok! Jelenesetben amit nem látunk, csak közvetve/közvetlenül tapasztalunk, az az ugrásunk nagysága, illetve a fegyverek szórása. Multiba meg nem mindegy, mennyi az annyi. Cod2 ilyen fps-bugos 800-1000között nem lehet hallani a lövést, meg a lépéseket. Elég idegeítő ha ilyen vérpistike ellen nyomod
Cod4 ebből a szempontból jobb mert nincs benne ilyen fpsbug. -
Tomate
veterán
válasz
laci666 #13638 üzenetére
Van fent, egy 1.08V-os bios, de nem lehet tetölteni, van egy 1.07V-os azt lelehet 750/950-en megy azthiszem. Nos az 1.07V-kevés neki, mert hibaüziket ír, de átírtam ati bios editorral 1.08V-ra. Azóta szépen megy gond nélkül. Innen lehet letölteni.
Szvsz minden teljesen egyértelmű! -
Tomate
veterán
Ebben a melegben nem csak én rohadok le hanem a kari is
Átlag 5 fokkal simán melegebb a GPU/VRM mint simán.
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
válasz
Petya2900XT #13597 üzenetére
A kártyával semmi baj. Valami drivergubanc van ott. Rakd újra a játékot. Ezen is megy fullon 40-50fps-sel (kanyarban is) saját tapasztalatból mondom!
-
Tomate
veterán
válasz
Petya2900XT #13594 üzenetére
Mivel ez még csak demo, lehetséges, hogy a játékban van a bibi. Rakj fel egy Fraps-et és nézd meg mennyi FPS-t ad. ott ahol simán megy és ott is ahol akad!
-
Tomate
veterán
válasz
tetrix #13593 üzenetére
Itt egy link ami szépen leírja, hogy kell csinálni. Csak 2900pro 256/512-vel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest