- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz@bi
csendes tag
Ez a 8.2-es driver feltette a következőt is: Earthsim. Ez mi?
Aztán még ezt is feltette: Steam - ez valami játék cucc: ezt leszedhetem?
Kösz.
-
Sz@bi
csendes tag
Oké, frissítettem. Remélem most már nem fog fagyogatni...
Köszi!! -
Sz@bi
csendes tag
Sziasztok!
Fagyogat a vadiúj gépem, és a videókártya-Catalyst-monitor illesztőprogram-monitor négyesre gyanakszom.Szóval úgy fagy meg, hogy az egér még mozog, de semmi nem reagál, majd egy 10 mp után vagy elsötétül a kép, vagy kék képernyő elött ezt írja ki:
"...
A problémát valószínűleg a következő fájl okozza: ati2dvagAz illesztőprogram végtelen ciklusba került. Ez általában magának az eszköznek vagy az illesztőprogramnak a hibájára utal.
..."
A videókarim: MSI HD 2600 XT passzív (hőmérséklet 40 fok körül, az szerintem nem gáz...)
Most úgy van, hogy a monitorom egy régebbi LG 19” crt, és egy D_SUB/DVI átalakítóval van bedugva a dvi-be. Ez nemtom jelent-e bármilyen "kockázatot".
A másik, ami okozhat esetleg gondot, hogy nincs felrakva a monitor illesztőprogramja (leszedtem, mert rossz az ICC profilja). Tehát most, mint alapértelmezett monitor fut. És a Catalyst-ben is Default VGA monitorként van csak (bár ha jól emlékszem, amikor fent volt a driver, akkor is Default VGA-t írt ki…)
Hát röviden ennyi, plíz help. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest