- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
vizoRka #10431 üzenetére
Szia
Ha kicsit logikusan gondolkozol szerintem magd is rájösz a válaszra...
a 165-500 közötti fps érték gondolom a min-max érték....
ha bekapcsolod az élsimitást az piszkosul visszavesz a kártya teljesitményéből, igy lesz a min-max érték 30-500 között mivel a minimum immáron nem 165 hanem 30,,,mivel izzad a zsugád minta dög az élsimitás miatt.....Tápnak semmi köze ehez.... -
twine
veterán
Két érdekes hibajelenség:
-Vista,két monitor,hiabjelenség:
gép ujrainditás után a második monitornak folyton visszaveszi a frissitési frekit 60Hz-re (ujra beállitom,utánna tökéletes, akár hibernálva, pihentetve, stb,...de ujrainditásnál ismét 60Hz a második moncsi)
-Vista(tálca automatikus elrejtés bekapcsolva)két monitor hibajelenség:
Második monitort ha lekapcsolom,eltünik a tálca, csak a start gomb marad meg,,,kijeletkezés majd bejelentkezés után természetesen előjön,,de ezt a hibát nem produkálja ha nincs elrejtve a tálca....What.t.f.?
Persze ezek csak apró szörszálhasogatások, de mióta megtaláltam ezeket a hibákat, már vagy 4 vagy 5 drivert is kiadott az ATI...
Futottatok már bele ezekbe? esetleg a megoldásaikba?
Üdv
Twine -
twine
veterán
válasz
tzsolesz #9305 üzenetére
Köszönöm a segitséget, de az "egyéb segédprogramok" használatát ha lehet mostanában kerülöm,,,annyira minimalista lettem az utóbbi időben szoftveresen, hogy még az ATI CC-t sem tettem fel, pusztán a nyers drivert...
Hétvégére hazaviszem a gépet, és ha tudom "rá-moddingolom" az otthon található Zalmi hűtőt, 'oszt bek@phatja az érzékelő
De segitő szándékot tényleg köszönöm... -
twine
veterán
válasz
Zolee11 #9303 üzenetére
igen ez tiszta sor lenne és bele is nyugodtam volna,,,sőt bele is nyugodtam,,,de most a napokban némileg hűvösebb van a helyiségben ahol a gép van, és az alapon 50-51-52fokos GPU most 43-44 fokos, és durvábban szabályozgat mint eddig,,,
De mingyárt jól megküldöm valami 3dmark-al,had izzadjon a roh@dék! akkor aztán pöröghet,,, csak még hárvan vagy 7 dvd másolása
-
twine
veterán
válasz
Zolee11 #9301 üzenetére
Köszi, a megerősitést,,,,igen én is ilyesmire gyanakszom,de nagyon nics kedvem gariztatni,,,inkább kap egy új hűtőt....esetleg ha addig le akarnám cserélni akkor elviszem legariztati, legalább az új tulaj zsir zsugát kap! Egyébként amikor 50-51-52 fok környékén van a GPU akkor csinlája azt is hogy mondjuk itt a fórumban scrollozok lefelé vagy fölfelé, azzal párhuzamosan felpörög a venti, majd vissza
szedtem már le a hűtőt,,,ujra pasztázás,stb...lófüttyőt sem segitett...
-
twine
veterán
válasz
jenei92 #9296 üzenetére
Régebben ezt kérdeztem én is, itta fórumon amikor előszőr meghallottam, mit mővel a venti, és de én akkor nem tudtam, hogy a zsuga szabályozza a ventit! akkor felvilágositottak, és egy ideig megnyugodtam,,,viszont azt nem tartom normálisnak hogy a felpörgés után frankón majdnem nullára lassul le a venti....
Ha ez normális....akkor viszont elég sz@r...én még ilyen szabályzást sehol nem látam.... -
twine
veterán
válasz
efegyke #9295 üzenetére
Na most aztán lehet hogy nagyon meg leszek dobálva tojással
de biztos hogy jó erre a karira ez a VF700 ALCU? mert nekem ugy rémlik VF700 CU van otthon valamelyik "varázsdobozkámba" mert megmaradt valahonnan, de azt asszem kétszer is próbáltam felrakni a zsugára, de mintha másol lennének a furatok! Mindemellet a Zalman honlapján sem szerepel a kártya a kompatibilitási listában! Igaz ugyan az inkompatibilitásiban sem!
A segitséget köszönöm,,,,nem kötekszem, pusztán érdeklődöm...
Thx
Üdv -
twine
veterán
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem...Milyen kevésbé drága, de legalább baromi olcsó Hűtőt, tudnátok mondani a Sapphire hd2600Xt-re? Persze ha valami csendesebb széria lenne az olna csak igazán jóNem vagyok megeleégedve a gyári hűtéssel:
Havonta kéthavonta, igazán furcsa dolgokat produkál:
most PLd, épp azt csinálja hogy felpörög majd viszalasul majdnem nullára, majd megint fel megint le,kb2 Mp-enként....(pedig nem poros, vagy hasonló)meguntam,,,le kellene cserélni...
Tuning nem fontos, mert nem huzom,, Lényeg hogy aránylag csendes, és óóócccsóó legyen..
előre is THx -
twine
veterán
Sziasztok
Segitséget kérnék....Felraktam a Blacksite Area51 neű játékot, és olyan szinten pixeles az árnyékok széle, mintha legalábbis 320*240-en játszanék..
Pedig nem
Egyébként minden más tökéletesen néz ki a játékban....
rémlik hogy valamelyik játéknál már lett volna ilyen..(talán a Gears of War)de már nem emléxem melyiknél volt...
Tipikusan driver hibának tűnik,,,de most zsir uj a Vistám, és a 8.3-as ATI catalyst van fent, CC, néélkül csak maga a driver...
Találkoztatok már ilyen problémával? Ötlet hozzászólás javaslat?
Köszi
Twine -
twine
veterán
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segitségeteket kérném a következőben:
Adott egy Sapphire HD2600XT 256mb.....Létezik hogy ez a zsuga magától állitja a venti sebességét mondjuk hőmérséklet függvényében, mindenféle segédprogi nélkül?Úgy mint ahogy a CPU ventilátorát vezérlik az alaplapok ha bios-ban beállitom! Csak mert ma elkezdte "szabályozgatni" magát a kártya (azaz felpörgött lelassult, felpörgött,lelassult,,mindezt kb 2másodpercenként, mintha be lenne nálla állitva egy hőfok és pont az körül ingadozna) Ezt van amikor csinálja, van amikor meg fix sebességen pörög...
Nincs fent még a Catalyst Control Center sem,,,,csupán naturban a 8.1-es driver!
Vista fut a gépen....
Tehát a kérdés: Van ilyen és én nem figyeltem eddig oda rá, vagy lehet hogy kezd megbetegedni a kártya?
Előre is köszönöm...
Üdv
Twine -
twine
veterán
válasz
barnam_ #2364 üzenetére
Köszi a választ...
Tehát még nincs "épeszű" megoldás!?
Az azért durva, hogy "kihagyták a driverből...Segitenél jobban átlátni a dolgot?
Az ATI-nál hagyták ki a driverből, vagy hogyan értsem ezt? Már vagy a 4. catalyst-ot rakom fel várva a csodára,, de ennyire nem lehetnek hülyék hogy elfelejtik ezt a "kis apróságot"! Vagy a szokásos Microsoft "bug", és ők cseszték el a DX10-et?.....
Or what? -
twine
veterán
Sziasztok!
Bár sokat olvastam a topicból, mégsem az egészet, és a kérdésemre nem találtam választ!
A kérdés: DX10 alatt(Bioshock, Crysys) miért rakja a monitorom(21"CRT) 60HZ-re?
Sok embernél olvastam ezt a "hibát", de a javitást, még sehol nem találtam meg!
Ha a játékot ablak módban indítom,megmarad az asztali képfrissítés,de ha full screen-ben, akkor jön a 60Hz, nekem meg az "uborkapakolás a szememre, mert olyan lesz mintha egész este heggesztettem volna"
Ja igen a lényeg: Vista, és Sapphire2600Xt...
A segítségeket előre is köszönöm...
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest