Hirdetés
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsi
tag
Srácok, ne a Forintot szídjátok, a dollár erősödik. Az hogy minden ilyen olcsó lett nyár elején, annak köszönhető, hogy történelmi mélypontján volt a dodó, a Ft meg történelmi csúcsán.. Ilyen együttállásra lehet 5 évig megint várnunk kell
Mindenesetre az EUR/USD most 1,47 , két hónapja 1,6 volt. Az EUR/HUF 235 lett 228-ról.
A kilátások év végére: EUR/USD 1,35 , EUR/HUF 240. Lehet kalkulálni.Jó nagy faxságokat tudok ebbe a topikba is irogatni, de ha már benéztem...

-
borsi
tag
válasz
fagy53
üzenetére
Jó benyomom a ventit hétvégén. Addig úgyse látom a gépem

Ja és engem ne vegyetek a kártya gondosok közé, maximálisan elégedett vagyok vele

Gyiku: A tápom valami régi AOPEN-FSP 360W. De X800XT AGP-m volt előtte, szerintem az is simán kajált ennyit. Nem beszélve a 3,6-on járó P4-ről, melyet egy X24000+ váltott.
-
borsi
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
ATItool be van kapcsolva, kicsit húzva van. 2D 405/405, 3D 837/910. A hőmérséklet terhelés alatt 70fok körüli, nyitott házzal feljebb megy. Ebből gondolom hogy valamennyit szellőzik a ház. A 3Dmark lefut 1000-es memória órajelen is, csak visszavettem folyamatosan, erre gyanakodtam a fagyás miatt.
Csak az a fura, hogy nem fagy ki klasszikusan, hanem olyan mintha újra indítaná magát, és mintha mi sem történ volna fut tovább.
-
borsi
tag
Sziasztok!
Passzív MSI 2600XT tulajként bejelentkezek én is a klubba.Az miért lehet, hogy játék közben néha lemerevedik a kép és a hang, majd elsötétül a képernyő. Kiírja a monitor "no signal", aztán visszajön a kép, és folytathatom ahol épp kifagyott.
Szerintetek ez GPU vagy MEM hiba? Vagy a játék a szar(NFS ProStreet)?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest