- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsi
tag
Srácok, ne a Forintot szídjátok, a dollár erősödik. Az hogy minden ilyen olcsó lett nyár elején, annak köszönhető, hogy történelmi mélypontján volt a dodó, a Ft meg történelmi csúcsán.. Ilyen együttállásra lehet 5 évig megint várnunk kell
Mindenesetre az EUR/USD most 1,47 , két hónapja 1,6 volt. Az EUR/HUF 235 lett 228-ról.
A kilátások év végére: EUR/USD 1,35 , EUR/HUF 240. Lehet kalkulálni.Jó nagy faxságokat tudok ebbe a topikba is irogatni, de ha már benéztem...
-
borsi
tag
válasz
fagy53 #12026 üzenetére
Jó benyomom a ventit hétvégén. Addig úgyse látom a gépem
Ja és engem ne vegyetek a kártya gondosok közé, maximálisan elégedett vagyok vele
Gyiku: A tápom valami régi AOPEN-FSP 360W. De X800XT AGP-m volt előtte, szerintem az is simán kajált ennyit. Nem beszélve a 3,6-on járó P4-ről, melyet egy X24000+ váltott.
-
borsi
tag
válasz
CPT.Pirk #12022 üzenetére
ATItool be van kapcsolva, kicsit húzva van. 2D 405/405, 3D 837/910. A hőmérséklet terhelés alatt 70fok körüli, nyitott házzal feljebb megy. Ebből gondolom hogy valamennyit szellőzik a ház. A 3Dmark lefut 1000-es memória órajelen is, csak visszavettem folyamatosan, erre gyanakodtam a fagyás miatt.
Csak az a fura, hogy nem fagy ki klasszikusan, hanem olyan mintha újra indítaná magát, és mintha mi sem történ volna fut tovább.
-
borsi
tag
Sziasztok!
Passzív MSI 2600XT tulajként bejelentkezek én is a klubba.Az miért lehet, hogy játék közben néha lemerevedik a kép és a hang, majd elsötétül a képernyő. Kiírja a monitor "no signal", aztán visszajön a kép, és folytathatom ahol épp kifagyott.
Szerintetek ez GPU vagy MEM hiba? Vagy a játék a szar(NFS ProStreet)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest