- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
válasz
Killer man #14428 üzenetére
Nem fog menni vele, nem tud DX10.1-et, az ajánlott leggyengébb a 3870.
-
_csocso_
senior tag
válasz
kispista92 #14341 üzenetére
10.11 AGP-re és PCI-ex -re is.
-
_csocso_
senior tag
válasz
Goll-r #14175 üzenetére
Szia! Nekem is volt hasonló problémám, de sikerült megoldanom. A telepítés elején a progi nyit egy könyvtárat ATI néven, ahová kitömörítődik. Itt megkeresed a Driver nevezetű könyvtárat, talán Packages - ben van, és ott lennie kell egy windows installer típusú, ( betű, szám van az elnevezésben ) file nak. Azt futtatod, kiírja, hogy nem kompatibilis, de elfogadod, és feltelepül a meghajtó program.
-
_csocso_
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, amire alapvetően már többször is volt válasz, de megoldást nem találtam a problémámra. Van egy agp sapphire 2600xt -m, ezen szeretném a hangot beizzítani hdmi n keresztül. Win xp sp2 használok, 9.6 hotfixes catalyst, nem tudom, hogy ebből már alapból telepítenie kellett volna a hangot? Megkerestem a különlévő hdmi drivert [link], microsoftos ill. ati is, feltettem, de így sem ismeri fel a rendszer.. Mit próbáljak esetleg még, mit lehetne tenni? Köszi.
-
_csocso_
senior tag
Szia!
Valaki segítene nekem? A probléma egy Sapphire 2600xt agp vel adódik. Új rendszert húztam fel ( xp ), feltelepítettem legújabb catalyst hotfixet - 9.6 , és nincs sebesége a kártyának. Az ablakok utánhúzással mennek, nem natív felbontáson a megjelenő kép kilóg a monitorról. Korábban valamilyen 8.x catalyst volt fenn, valamilyen trükközéssel, de legalább működött. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Windows 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest