- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
workin #13680 üzenetére
Catalystból nem fog menni, az nem enged 2-300MHz tuningot. Anno én csak Amd Gpu Clock Tool-t használtam, de biztos többi progi is tudja a tuningot.
Amúgy miért akarsz boltban venni? Ezek az árak eszméletlen magasak, 20k pénzből postával együtt már kapni HD4670-et, ami nem kicsit erősebb. (persze az nem AGP-s)
Én azt tanácsolom, hogy vagy ne költs ennyi pénzt agp-re, vagy nézz körül az oldal apróhirdetéses részén, jó eséllyel 10k alatt találsz neked kellő kareszt.
Jah GDDR3-as Pro-t kevés gyártó csinált, itt meg tudod nézni, hogy kik: [link]
Valszeg sapphire cégtől lesz esélyed olyat találni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
workin #13678 üzenetére
Tehat 3650 vs xt ? - azt vedd, amelyiket olcsóbban megkapod. Vehetsz mondjuk 2600Pro-t, amin (ddr2-est véletlen se) GDDR3 memória van, valszeg az olcsób mindegyiknél, és csak órajelei térnek el az XT-től, amit meg 2 kattintással fel tudsz tuningolni. Nekem ilyen volt, anno 8k pénzért adtam el pár hónapja, szal nem egy nagy beruházás most már.
-
gyiku
nagyúr
válasz
workin #13675 üzenetére
2500+ bartonnal toltam vegig a cod4et, frankon vitte
es csak 1 gb ramom volt. 66gt-hez kepest eg es fold lesz. mai jatekok AA nelkul 1024ben elfutnak siman, far cry meg jobban is. crysis is eldocog, de oda mar nagyon keves a kartya.
ha jol tudom a 3650 egy frissitett 2600 xt, sokkal nem jobb, majd 1-2 fanatik megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOTA 2
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest