- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Ennek alapján , kapcsold ki a VPU Recover-t a CCC-ben!
Szerintem nagy esélyed lesz arra, hogy nem fog újraindulni annál az ominózus helynél.Hat igen nem is indult ujra magatol, lefagyott...
vartam egy ideig hatha gondolkozik egy kicsit aztan bejott egy szep kek kepernyo amin azt irtak h valoszinuleg az ati2dvag filelal van problema, ha eloszor latom a szep kek kepernyot akkor nyomjak egy restartot ha meg nem akkor kovessem a kovetkezo lepeseket: (ezt nem teljesen ertem)
The device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
Please check with your hardware device vendor for any driver updates.Most mit kene csinalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tippmix
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Airsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8GB
- AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest