Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghud
csendes tag
Helló!
Már harmadik napja szivatom magam a hd2600xt-mmel. Sikerült beüzemelnem végülis, de az a problémám, hogy szemetel a kép.
Előzmények:
MSI KT6V alaplap (tudom, nem mai) - AGP slot, VIA chipset
Sapphire HD2600XT
winxpsp2hunprofegyetlen felállásban működik: VIA legutolsó agp driver (5.valami), és Omega driver legutolsó (4.8.valami). Ez alatt azt értem, hogy bármely más driverek esetén a direct3d nem volt hajlandó elindulni. Most ugyan megy, de szemetel (nem veszélyes, de a játékot pont élvezhetetlenné teszi). [link]
Alaplapon BIOS-t frissítettem, már csak az marad, hogy valami VGA beállításokat nyomogassak (Fast writes pl). Egyelőre azonban semmire nem jutottam. Az AGP Tray nevezetű (Omegához) cuccon belül mindent állítottam, a játékon belül minden beállítást próbáltam, de nem jutottam eredményre.
Akinek esetleg van tippje (azon kívül, hogy cseréljem le a kártyámat), azt szívesen fogadnám.
Köszi előre is!Üdv,
GHud
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest