- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neondervis
csendes tag
válasz
tzsolesz #14373 üzenetére
Ami az érdekes: nem tuningoltam a kártyát, egyszerűen csak drivereket próbáltam, melyik optimális a HD2600xt-hez. 3DMark03-ban mértem, mivel az általában a második teszt elején újraindította a gépet, amíg az ati3duag dll-t ki nem cseréltem... /Barton mag és HD kártya összeférhetetlensége./ Aztán a dll csere után 11000 feletti vga teljesítmény, 8.12 driverrel 12000 pont felett! Persze elszaladt velem a ló és úgy gondoltam, ez csak a kezdet.
Kipróbáltam még néhány drivert, de behalt az XP SP3. Nyomtam egy újratelepítést, de azóta 7400 pont körül mozog a grafikus teljesítmény...
Azon tipródok, hol szúrtam el, mi nincs fenn a gépen. DirectX OK, VIA chipset OK, NET keretrendszer OK, mi hiányzik? Mi kellene még?
Vagy esetleg valami 3DMark-ra optimalizált Omega driver lehetett ami a 12000 korüli pontot összehozta, ilyennel már találkoztam! Esetleg nem pucoltam le a grafikus meghajtó chipset driverét? Talányos a dolog.
Tényleg, mi a reális a konfigommal? Barton 2,6+ os proci, KT600-as Gigabyte alaplap...
Azt tudom hogy a gépem a 9800pro-s kártyával 5100 pontot hozott össze 3DMark03-ban!
Nem vagyok pontszám fan, de érdekelne a véleményed, hol lehet a kutya elásva?
Szívesen kipróbálok minden tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix (3697) videokártya eladó
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- Teljesen új GTX 1060 3GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest