Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ti13i
csendes tag
Sziasztok!
Valaki Help!!!
Van egy agp-s Zafirom. Csúcs volt, beraktam, feltelepítettem a cd-t, és kifogástalan volt.
Nem igen játszadozom, inkább a 2. megjelelítőként használtam a sima slimcsöves tv-nket, aranyS-video-kígyóval. Ment is a cucc, néztük a filmeket mint állat. Amíg a dvi-n kötött LCDmonitorom , mellé rádugtam analógba egy másikat.
Azóta Ha a másodlagos tv-re áthúzom az amúgy a moncsin kifogástalanul futó wmp-et filmmel és be nyomom a playt, egyből bejön a tipikus bezár ablak, hogy nem jó a codek.
Pedig amúgy jó mert az lcdn megy. Ja és ha ugyan az megy mindkettőn akkor is klappol.
Help!!! kösssz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest