Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ami boltban 10k-ért van 3 év garral, ha az neked gar nélkül ér 7-8k-t egészségedre
Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...
A GB alulra teszi a passzív hűtő csodáját, mégsem hallottam még tömeges vga pusztulásról náluk, pedig 96gt-ben is van olyanuk, ez pedig a kártya fölé vezeti a hőt...szerk: #13318 Aggregátor: Nem feltétlen, de ha tőled x 100km-re van a gar helye, megint csak b@szhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Facebook és Messenger
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Update 12.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...