- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #249 üzenetére
Reménykedtem benne, hogy teljesen rendberakták, mindegy egyszer talán majd lesz normális driver. Azért köszi, hogy megnézted.
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #247 üzenetére
Ezzel is hibázik scrollozáskor?
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #244 üzenetére
A fenti linken lévő driver újabb annál, mint amit az ATI (AMD) oldaláról le lehet tölteni (hiába ugyanaz a verziószáma) és állítólag egy csomó bugot javítottak benne.
-
joe999
tag
Üdv!
Nekem egy Gigabyte HD240 XT-m van, amit HTPC-be szánok. Sajnos még nincs kész, ezért kölcsönadtam a kártyát egy barátomnak, aki most rakott össze egy új gépet, de még nem vett VGA-t.
Ezek a scrollozós hibák nála is jelentkeznek, először azt hittük, hogy rossz a ram, de úgy látom másnak is vannak hasonló gondjai. Az AVS fórumon olvasgattam ezekről a kártyákról (főleg HTPC témában) és ott írták, hogy a Visiontek driverekben egy csomó bugot (főleg a HD lejátszással kapcsolatban) orvosoltak. Állítólag a "build"-ek alapján valahol a 7.10 és 7.11 között járnak.
[link]
Kiváncsi lennék, hogy a 2D-s megjelenítési hibákat javították-e. Kibróbálni nem tudjuk, mert közben a haver gépében szép csendben (és amperszag kíséretében ) elfüstölt a táp. Ha valakinek van kedve hozzá, akkor talán egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest