- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Viktor77
titán
sikerült?
-
Elrood
őstag
Refreshlock helyett, a ReForce-t ajánlom. A refreshlock egy progi aminek minden elkell indulnia. ReForce a registryben átír néhány dolgot és soha nem kell elindítani többé.
-
Viktor77
titán
Tedd fel Directx9-et az feltelepít a Vezérlőpultba egy panelt ott át lehet írni a frissítéseket minden felbontáshoz!
-
Atom
aktív tag
Refreshlock a megoldás. Találtam még atihoz refreshfix progikat, azokis jól működtek, de refreshlock a legjobb.
-
nbi
tag
Ati refreshfix progik vannak a neten, én pl a 0.9.9.7-es verziót szedtem le nem olyan rég. Telepít, reboot, majd megy a dolog
-
kun_bela
csendes tag
Hála und Köszönet
-
kun_bela
csendes tag
Hali,
a segítségetek kérem. Vettem egy ati kártyát, 9500@9700pro de a játékok csak 60 Hz-es frissítéssel mennek. A régi kártyámnál ( Ti4600 ) az omega_xp_driver mindent megoldott. Nincs valami hasonló az ati-nál?
WIN XP, Catalyst 3.4
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest