Aktív témák
-
UP!
Mindenhol azt láttam h. csak is vizhüttésel mdoodolnak zalman nem elég??? -
Nekem csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban egy zalman hüttés+ramok a vgan+zalman venti elég hüttést ad igy a karinak....
-
Nekem csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban egy zalman hüttés+ramok a vgan+zalman venti elég hüttést ad igy a karinak....
-
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
w!
Rudinak: Nekem GF2-m van, de az alaplapom támogatja azt, hogy az 1,5V-os AGP-re pakoljak +feszt. Tán 0,25V-onként lehet, de ez nem bizti.
SpoonTHX-nek: Nem, én nem falusi vagyok, hanem barcikasi :))
Üdv: Balu -
SpoonTHX
tag
[L]http://benforce.freeweb.hu/erdekessegek.html[/L]
igy ni ez meg egy sima 2.7k ohm os ellenállás ,igy egyszerűbb,mert nem tud veszélyesen kicsi ellenállást beállitani. hogy 2.2v ot kapjon a gpu -
SpoonTHX
tag
Vr-t =variable resistor
azaz állitható ellenállás de a lökött informatikai boltos eladó faszi csak mint potmétert fogta fel :) -
Club
őstag
Fáy?
Sopron?
Ugye nem..
:DDD -
$JD$
csendes tag
Ez olyan izgi! :))
Kíváncsian várom, és egyre türelmetlenebbül :))
(Csak érdeklődésképpen véletlenül nincs ilyen R9700-hoz?) -
SpoonTHX
tag
Cas kettő az alap ennél a kártyánál (aki nem tudta)
-
rudi
nagyúr
Nem gond majd viszek húslevest :D Hidd el egyetemen csak annyival jobb hogy ott egyszerre szakad a nyakadba a sz@r :D
Napokban írok egy mailt amiben felteszek jópár kérdést és az alapján csinálok egy beszámolót amit majd elküldök és ha rábólintasz akkor kikerül a többi VGA-s cuccom mellé és később a ''Nagy PHs VGA project'' részel lesz és dagadhat majd a májad :D
Lenne még egy dolog amiben segítségedet kérem de majd mailban írok... -
SpoonTHX
tag
szivesen leirok mindent amire rájöttem útközben..csak épp a Fáy András Szakközépiskola nevű Börtönben tengek.
-
rudi
nagyúr
Sikerült valami áramot is kimérni mert xbitesek egész magasra mentek?
NAGYON JÓ LENNE HA MEGOSZTANÁD A TAPASZTALATAIDAT RÉSZLETESEN!
Tudtommal úttörő vagy a témában Magyarországon (HWSWt nem nézem szóval ott már lehetett ilyen).
Ha lehet egy tanácsom, pakolj rá keméyn hűtést és szellőztess mert a nagy tunere jó alaposan lelégkondicionált szobában nyomnak :D -
violence
csendes tag
Minden elismerésem annak aki így meri buherálni a 9800-asát. Nekem is ilyen van de túl sokba került hogy csak úgy elfüstöljem...
-
SpoonTHX
tag
Hát sajonos szomorú hirrel kell szolgáljak azoknak ,akiknek sapphire 9800 pro kártyájuk van.
Merthogy ugyan a kártya 9700as nyákján van,de az ellenállások nem ugyanazok a kártyán igy ez megneheziti a voltmodot.
10kohm os ellenállást kötöttem a feszültség elosztó ic re az xbitlabsos és extremeoverclockers es srácok leirásai alapján, kétféle képpen is
1:amikor földnek az alaplapon található venti csatlakozók egyik (3.) kimenetét választottam
2.:amikor földnek a vr chip 20. lábát választottam,mégis az ellenállás valamiért csak 230 ohm os tartományban állitható,igy csak minimális lett a teljesitmény növekedés...pedig 10k tól lefelé haladva kellene növekednie a gpu feszültségének,igy a 230 ohm már nagyon nagy feszültséget kellene hogy eredményezzen..ahogy én kivettem a cikkekből.
igy a gpu-t 450 ről stabilan max 465ig sikerlt húzni, ami szerintem értelmetlen kockázat egyilyen csekély freki növekedéshez.... mégis remélem ,hogy majd ehehz a kártyához is kiokoskodnak valamit -
SpoonTHX
tag
na jó igen...az már egy másik eset.
Őt azóta pszichiátrián kezelik,mert még a húgát is 6ghz re akarta húzni ln2 vel.
5ghz az szép. -
SpoonTHX
tag
Tudom telhetetlensének tűnhet,de nem azért csinálom mert 2fps számit 300 fölött hanem hobbi..megszállotsság,meg kifogtam egy olyan kártyát,ami alapfeszen is nagyon durván húzható és kiváncsi vagyok mire vagyok képes a nagyok között..biztos vannak még a ph-n akik nagyon régóta tuningolnak,és ők is megmondhatják hogy a válasz nem olyan egyszerű, hogy miért is csinálják....
van aki minnél több teljesitményt szeretne a nehezen megkeresett pénzéért,van aki csak a kihivás miatt...és igy tovább -
rudi
nagyúr
nekem egy másik linken van meg a mod [L]http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=94[/L] de ezek az oroszok (Xbitlabs) megint űberelnek mindenkit részletességben. azért nézd meg hátha segít a link. Szerintem az a tuti ha a cikk szerzőjéhez fordulsz, itt a PHn tudtommal nem csinált még senki lyen modot.
Másik odal: mi a ráknak tuningolni egy 9800ast? -
SpoonTHX
tag
Szeretném,ha valaki tudna egy kis segitséget nyújtani ezzel a cikkel kapcsolatban, vagy ha már maga is csinált ilyet ,akkor szeretném ha megosztaná a tapasztalatait.
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/extreme_10.html[/L]
mert nem tudom a képlettel kiszámolni a feszültséget ,mert nem tudom az r12 ellenállás értékét.
Mert az r1 az az amit én kötök be az addig ok.
Pl az sem tiszta,hogy az állitható ellenállást milyen irányban kell bekötni a 18 és 20as lábak közé.
Mert ugye sima ellanállásnál ez nem lenne gond, de mivel,ha az állithatót ha az egyik állásban kötöm be akkor 10kohm ot ad, mig ha a másikba akkor pont nullát.
Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged