- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Zoli?
csendes tag
létezik sapphire és c3d 9000 AIW-is.
Minőségben pedig jobbak az ati kártyák már leírtam.(amihez viszonyítani tudok: miromiro pctv pro, apac viewcomp, miro dc10) -
marso
tag
hogy a kerdesre is valaszoljak, a tuner kartak digitalizacioja nagyon gyer barmelyik ati kartya kepessegehez merve. processzor terhelesuk sokkal nagyobb, valamint az ati kartyak kepesek teljesmeretu mpeg2 digitalizalasra, ehhez kismertekben hardveres rasegitessel is rendelkeznek.
hatranya hogy csak wdm en keresztul tamogatjak a capturet, igy kb a videodigitalizalo es webkamera programok 60% at kizarhatjuk, a hasznalhatosagbol. -
Zoli?
csendes tag
Attól függ melyik chip van rajta.
A 8500-on még 100as volt. Amit láttam 9000-est azon már a 200-as.De ez gyártótól is függ szvsz. -
Protoss
senior tag
No több variáció van:
- tunner kártya
- vivo vga
- tunner és vga együtt -> Atinál= All in Wonder, nVidia= Combo
- digitalizáló kártya
Tunnerekre egyből ráköthető az antenna.
Vivo-ra és a digitalizálókra s-video, rca tehát pl.: videó kimenete (digizők között van ami csak digitális kameráról tud azt most nem részletezem.
Tunneresek szoftveres digi, digitalizáló kártya (vagy külső egység) hardveres. Hardveres tartja a szabványokat, jobb minőség.
AIW és Combo kártyáknál előny, hogy nem foglalnak külön kártya helyet. Hátrány, hogy a vgak túl gyorsan fejlődnek és drága az upgrade. -
Zoli?
csendes tag
A minőségükben is jobbak. A miro kártyák 8 biten digiznek. A theater 100-al szerelt kártyák 9-en(a philips saa chippel szerelt tunerek szintén), a theater200-asok ha jól olvastam a leírásukban már 12 bit-en. Már a 8 és 9 között is látványos a minőségjavulás. Sajnos theater200-as digizést még nem láttam.
-
-
rlazol
veterán
azt még felfogtam, hogy az ATI 9700 képes TV-jel fogadására, és így videódigitalizálásra (javítsatok, ki, ha tévednék, légyszíves!), de miben jobbak nála a Miro és egyéb spec TV-tuner kártyák? vagy miben mások?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest