Aktív témák
-
haris
őstag
Bővebben: link
igazad van, elcsesztem.
Azt sem tudom mi az a forraszto páka. Ezért vittem szervizbe.
[Szerkesztve] -
haris
őstag
Hali
nálam ugyanez a probléma volt egy SCART-al. Semmilyen Svideo kimenetről nem adott szines képet.(tehát nem a kártyák voltak szarok)
mivel nem vagyok egy műszaki zseni, ezért inkább elvittem egy elekrtonikai boltba, ahol átforrasztották nekem a 17-es lábról a 19-esre a ''madzagot'', amiért fizettem kb500ft-ot. Ha valaki megtudja csinálni, akkor persze sok pénz ez, de én nem szrettem volna elcseszni a kártya TVout-ját, ezért inkább megfizettem érte vkit, akin behajthatom a karesz árát, ha elcseszi -
haris
őstag
Na itt vagyok.
Nos. A gépe ugy volt beállitva, hogy a másodlagos megjelenitőre(tv) be volt pipálva a ''Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra''.
leszedettem vele a pipát innen, és helyette a ''Speciális'' beállitások ''Megjelenitő ezközök'' fülön bekapcsolta a TV-t, majd, ''Átfedés'' fül ''Klon mód beállitásai''-ban Az ''Átfedési megjelenitési mod'' legyen ''Szinház mód''.
Innentől megjavult a kép, valamint minden video file a TV-n teljes képernyöben láthato, mialatt a Monitoron ablakban fut.
remélem neked is sikerül.
FarCrymég csak a demo van meg) tudom játszani 1024/768 mediumban, ha 512Mb ram van a gépben, a multkor volt kölcsön +512, ekkor ment 1024/768 high-ban.
-
haris
őstag
Hali
Nekem is ilyen van (majdnem)
HIS 9600XTturbo Platinum 128Mb VIVO
Brutto 45000-ért vettem az Europacomputernél.
Teszt itt:
Bővebben: link
Én nagyon szeretem a kártyát, de ha tuning mániás vagy, akkor nem biztos, hogy ez a te kártyád.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest