- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
bumbella
csendes tag
válasz
Gabeszku #4529 üzenetére
Nem hagytam úgy a jelet mert a tv és a monitor clone -ozva vagyon. Tehát mindkettő megy. De megpróbáltam már mindent. Clear cmos meg lehúztam a tv-t meg átállítottam az elsődleges videokarit PCI-ra de semmi. Uninstall a videodriver és újra felrak. De az sem segített. Mi a rák lehet nem tudom de másik gépnek a videokártyájával meg jó. Viszont a másik gépben is így indul ez a kártya.
Segítség Plííííz
Köszi -
bumbella
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám ha tudna nekem valaki segíteni megköszönném.
A hiba amit a HIS excalibur 9600 XT 128 Mb Turbo videókártyám produkál az az, hogy
Bootolásnál nem kapcsolja be a monitort. Viszont az Xp elindul és amikor már bent van az oprendszer csak akkor kapcsolja be.
Másik videókártyával működik a gép tehát látom a bios képernyőt de ezzel a kártyával nem. Viszont ha rádugom a tvre akkor látom a bioszt. Tehát olyan mintha először csak a tv-n indulna el majd amikor a windows átveszi az irányítást akkor kapcsol át monitorra. Beraktam másik gépbe is és ugyanezt produkálta.
Tehát nem alaplap és nem biosz. És a legfontosabb hogy már működött sokáig így amikor lehúztam róla a tv-t akkor a monitor indult el amikor rádugtam a tv-t akkor a tv kezdte és ugyanígy indult mint most.
Tapasztalt valaki ilyen dolgot? Hiba ez egyáltalán? Hogy tudom kiküszöbölni a problémát?
Köszönöm
Aktív témák
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Tesla topik
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest