Keresés

Aktív témák

• bumbella

csendes tag

válasz Gabeszku #4529 üzenetére

Nem hagytam úgy a jelet mert a tv és a monitor clone -ozva vagyon. Tehát mindkettő megy. De megpróbáltam már mindent. Clear cmos meg lehúztam a tv-t meg átállítottam az elsődleges videokarit PCI-ra de semmi. Uninstall a videodriver és újra felrak. De az sem segített. Mi a rák lehet nem tudom de másik gépnek a videokártyájával meg jó. Viszont a másik gépben is így indul ez a kártya.

Segítség Plííííz
    Köszi

• bumbella

csendes tag

válasz SLYM #4527 üzenetére

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám ha tudna nekem valaki segíteni megköszönném.
    A hiba amit a HIS excalibur 9600 XT 128 Mb Turbo videókártyám produkál az az, hogy
    Bootolásnál nem kapcsolja be a monitort. Viszont az Xp elindul és amikor már bent van az oprendszer csak akkor kapcsolja be.

Másik videókártyával működik a gép tehát látom a bios képernyőt de ezzel a kártyával nem. Viszont ha rádugom a tvre akkor látom a bioszt. Tehát olyan mintha először csak a tv-n indulna el majd amikor a windows átveszi az irányítást akkor kapcsol át monitorra. Beraktam másik gépbe is és ugyanezt produkálta.

Tehát nem alaplap és nem biosz. És a legfontosabb hogy már működött sokáig így amikor lehúztam róla a tv-t akkor a monitor indult el amikor rádugtam a tv-t akkor a tv kezdte és ugyanígy indult mint most.

Tapasztalt valaki ilyen dolgot? Hiba ez egyáltalán? Hogy tudom kiküszöbölni a problémát?
    Köszönöm

Aktív témák