- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
plömplöm
őstag
Ne tudtam kibogozni, hogy mikor mi megy vagy nem megy, gondoltam hátha nem tudod, hogy a biosában is le lehet tiltogatni ezt-azt-amazt, és gondoltam hátha... De ha nem, hát nem
Ha télleg simán rádugsz egy moncsit a kék dugeszra, bekaccsolod, és azon nem van kép a windowsig, akkor az vagy valami vagy megy valahová, pld vissza gariba... szerintem... -
plömplöm
őstag
csak egy 5let:
ha lelógna... Bővebben: link -
plömplöm
őstag
Bővebben: link
Graphics Engine ATI Radeon 9800 XT
Video Memory 256 MB DDR
Engine Clock 412MHz
Memory Clock 730MHz(365MHz DDR)
ilyet kéne szerválni... -
plömplöm
őstag
Hát, ''az alaplapi drivert fel kell tenni'', nemtom, ha egy 865pe lapra az ember felrak egy sp2-es winxp-t, rárak egy 3dm2k3-at, ezenkívül semmi mást (!), akkor annak mennie kell. Ha semmi sincs húzva, és nem megy (ne egyszer fusson le a 3dm, hadd fusson folyamatosan pld egy órát), akkor valami nem jó. Jelen esetben kártyát másik gépbe bele, ésatöbbi...
Intel inf-et 1ébként most innen Bővebben: link
Ugyanezt abitéktól Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest