- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
Flashy
veterán
dehogy rakja újra. minek?? attól még nem lesz jobb. driver uninstall, driver install és kész. fölösleges amikor valaki csak úgy ráérő idejében újratelepíti a működő rendszerét. én utálok újratelepíteni. kezdhetem előlről az életemet, visszamásolni, visszainstallni mindent, aztán összeszedni a dolgokat amiket letöröltem mert benn voltak valaminek a könyvtárában, etc. a ghostolással is ugyanez a probléma, csak az oprendszer installt meg a driverezést úszom meg, az meg sovány vigasz. na ez csak imho, mindenki csinálja ahogy akarja
én inkább megkalapálom a rendszert mint reinstall
-
dam
tag
Így:
Bővebben: link -
BoGab
csendes tag
Sapphire - így van leírva
zafír - kissé magyarosan kiejtve
Hallottam már, hogy valaki sapirének mondta.
zefír - e-ből f-be lágyan átmenve, r-t elharapva, kb így kell kimondani, sztem
Lényeg, hogy listában ilyet látsz:
Zafír 9600XT, akkor vagy kamu, vagy nem tudnak angolul, de ami a legesélyesebb kurvára nem értenek hozzá -
Damage
senior tag
Az utóbbit 40 ezer bruttóért lehetett kapni! Az előbbi tényleg drágább, de már szerintem az se nettó 40. Connect és Club 3D-ről nincs semmi személyes tapasztalatom, de szerintem kb egy kutya a kettő.
Nem az árakról volt szó, hanem arról, hogy melyik a legjobb. Akkor te fogalmaztál rosszul amikor azt mondtad, hogy a Club 3D a legjobb ATI -
Damage
senior tag
Melyik boltban mondtak ilyet? Gondolom abból van nekik a legtöbb készleten! Nem elfogultságból, de szerintem az ASUS és a GeXcube Xtreme Edition (700-as RAM-ok alapból) a legjobb vétel. Előbbi a sok garancia, VIVO, jó felszereltség, aránylag jó hűtés, utóbbi a meggyőző gyorsaság, teljesítmény és jó hűtés miatt. -
csudri
őstag
Bővebben: link
Aki keres az talál! Igaz nem magyar, de a grafikonok igencsak beszédesek!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest