- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
al_age
senior tag
válasz
done2003 #868 üzenetére
szia
vga silencerből több is van ezen az oldalon a rev.2-esről van teszt. az nem megy rá a 9600xt-re. de ebből (vga silencer) van már rev.3-as is, az rámegy, ezen az oldalon van egy táblázat, nézd meg:
Bővebben: link
de sztem ne ezt vedd, mert ez nem hűti a ramokat, viszont az arctic cooling már gyárt ati silenert is és abból a kettes pont 9600pro/xt-re való, én azt fogom megvenni. ja és a működési elve ugyanaz mint a vga silencernek
alig drágább azt hiszem az ati silencer, de hát az direkt erre a karira van + a ramot is hűti mint már említettem.
meg lehet venni hertában is, én tts-nél fogom. (ez a reklám helye)
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
válasz
done2003 #818 üzenetére
hát én is sokat gondolkodtam ezen, hogy mivel hűtsem, de végülis azért döntöttem az ati silencer 2 mellett, mert:
- ennek lényegében elődje a vga silencer, ami tesztekben jobban szerepelt a zalmannál
- ati silencer 2 olcsóbb
- ati silencer 2-re 6 (!) év gari van (ergo nem kell a venti korai behalásától tartani)
- a zalman belül ''fűt'' ergo nagyon jó házszellőzés kell hozzá (ami nekem végülis megvan, de az előző pontokban még mindig az ati silencer egyértelműen jobb sztem)
hol láttál ilyen lesarkazásvédőt?
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
done2003 #810 üzenetére
Hi hi, jó vicc.
) Lesarkazni procit szokás, azt is amd-t, de a VGA-n lévő GPU-t nem cseréled, csak a hűtését. Elvileg két müanyag pöcök fogja, azt kipattintod, és le is jön, csak ugye, trutyi van alatta, azt le kell ovatossan törölgetni. Oszt lehet cserélni, ma már rengetek jobbnál jobb alternatíva van. Általában Zalmant ajánlják, de igazából az egy kommersz, alig jó termék. Bocs, minden Zalman mániástól. Igaz, az újabb, dual heatpipe-s megoldás már kulturáltnak mondható (legalább van hozzá ram borda). Alternatívák, a teljesség igénye nélkül:
Arctic Cooling VGA silencer, Bővebben: link, ez jobb a tesztek alapján, csak ugye nem passzív. ThermalTake Giant II, kifutó termék, ez is jobb volt a tesztekben még passzívan is Bővebben: link, ThermalTake Giant III Bővebben: link ez meg ugye dualheatpipes, és ram borda is mellékelve. A Mistralnál is kapható még egy valami, meg vannak egyszerübbek, melyek ugyan olyanok, mint a gyári hűtők, csak elvileg jobban hűtenek, vagy csendesebbek. De, inkább a Zalman, Arctic Cooling, és TT termékeket ajánlom.
Mellékessen, nekem TT Giant III van fent, csak a felső ventit szabályozom még plusszban.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest