Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsó
csendes tag
válasz
Balinov #2134 üzenetére
Megnéztem mi van a borda alatt, de a gpun nem találtam semmilyen utalást a típusra, illetve olyan utalást ami nekem is mondana valamit. Talán majd nektek...
Szóval ez van rajta:
RADEON
215R8KAGA12F
G37793.1
0322AA
TAIWAN
Nem tudom mond-e valamit nektek ez a sok szám, de nekem ez kínai (na jó taiwani...)
Van még egy lámer kérdésem: a lapkán van egy jumper (J3), de a leírásban semmi utalást nem találok arra, hogy vajon milyen szerepet tölt be. Mi lehet ez? (Lehet, h a kérdés nagyon lámer, de nézzétek el nekem, nem sokat értek hozzá). A válaszokat előre is kössz. Az eddigi segítségért meg mindenkien örök hála! -
rozsó
csendes tag
A kártyát sulinetben vettem és hivatalosan sima 9600-os 256MB rammal, bár igaz ami igaz az eredeti driver 9600 Proként ismeri fel. Egyébként a verziószáma: R96-D3. Kipróbáltam más gépekben és ott is hasonló problémával találkoztam.
-
rozsó
csendes tag
Szeretnék a Vének Tanácsához fordulni apró, ám de számomra annál jelentősebb problémámmal. Van egy Ati PowerColor 9600-os kártyám, ami immáron 2 éves. Életének első évében kifogástalanul működött, ámde amint átlépett a 2. életévébe (a gyertyák még füstültek a képzeletbeli szülinapi tortán), mikor előjött a hiba (nem volt hülye ember, aki kitalálta, hogy csak egy év garit adnak a számtech cikkekre... remélem most rendesen csuklik az édes anyukája).
Rövidre fogva ez a következő:
Amíg a gyári drivert használom (amit CDn hozzá adtak) addig nincs semmi probléma a kártyával, de amint lecserélném ezt, az Ati driver közli velem hogy a kártya nem létezik, vagy legalább ő nem találja. A helyzet ugyanez, ha a hivatalos oldalról letöltött, hivatalos drivert próbálom feltenni. A telepítés rendben végigmegy, kéri hogy indítsam újra a gépet, majd újraindítás után közli, device not found.
Hasonlókat tapasztaltam Debian alatt is, bár ez nem igazán mérvadó, hisz az Ati háza tályán kicsit mostohány bánnak a linux buherátorkkal.
Ha valakinek van valami okos ötlete kérem írja meg, mert így a kártya kb. szart sem ér.
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest