Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinoka79
csendes tag
Tudom, h. ez mááá' hirdetésnek is minösülhetne; fel is adtam egy-két netes aprót; de gondoltam megkérdezem itt is... Van egy 9600se-m; passziv hütésű, rászerelt aktiv hütéssel, 128mega, 8X AGP...Keresek egy RADEON 8500ast, vagy egy RADEON 9100as kartyat (4X agp-st)(csere)...teljesitmenyre nem jobb a 9600se; viszont DX9+2X annyi RAM...
Az alaplapom nem tudja kezelni a 9600-ost, azért akarok cserélni valakivel...
Privátba irjatok légyszi, ha valaki cserélne... -
Dinoka79
csendes tag
Lehet hogy nem jó helyre irok, egy kis helpet szeretnék kérni... Nemrég vettem egy RADEON 9600se-t; 8XAGP-s kartyat... P4VXASD2-es alaplapom van, és sajna nem ismeri fel (pedig elmeletileg tud 4X AGP-t)...hiaba teszem az alaplapra a kartyat, nem ismeri fel, nem csipog...Van valami megoldas? Eddig egy GF2-es kártya volt a gépben, azzal nem votl gndja... a RADEOn kartyat kiprobaltam masik gépen, azon faxan ment, szoval nem a kartya rossz...A poen az, hogy ECS tipusu az alaplap, és a BIOSfrissitest sem tudtam megcsinalni ugy, ahogy irtak az oldalon (AMI BIOS); mivel a hiv. oldalrol letöltött allitolagos BIOS fileban csak ROM kiterjesztesü file volt, BIN nem (ami elmeletileg a BIOS maga lenne)...Sőt, arra sincs semmi garancia, hogy egy BIOSfrissites megoldana a vid.kari felismerős problemat... Valaki help... Privibe üzenjetek, vagy az e-mailcimemre...köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest