- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Javaslom a következő topikot: Bővebben: link. És legközelebb a kereső használatát. Ezt a témát zártam.
p -
khalox
őstag
Ezt most egy konkrét játékkal csinálja, vagy az összessel?
Mert ha csak eggyel, akkor az lehet szoftver/driver probléma is. Ha az összessel, akkor biztos, hogy memória.
Az Omega driverekhez régebben adtak valami artefact tester nevű proggit, ami pont ilyet csinált, de hogy most is benne van-e azt nem tudom (biztos valahonnét le lehet szedni külön is, én azzal próbálkoznék - keress rá Google-val).
(Ja... ugyanilyen kártyám van).
[Szerkesztve] -
sooony
csendes tag
HI! Lenne egy problémám a videokártyámmal, ami egy sapphire 9600xt FireBlade edition, 128 bites kártya. Miért van az, hogyha játszom egy játékkal, ami megfolgoztaja a kártyát, akkor szürke pixelek vannak a képernyőn? Annyira nem zavaró, de mégis... ez mitől lehet? Elmondhatom, hogy ''jártas'' vagyok a szakmában, de nincs korrekt ötletem, arra gyanakszom, hogy a videokártya memóriából nem jól olvas ki valamit => graba vissza. Ha van valami ötletetek írjátok meg kérlek.
u.i. ha van olyan progitok, ami videokártya memóriát tesztel, annak a linkjét ötömmel várnám!
előre is köszönöm a segítséget
Sooony
Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest