- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
$JD$
csendes tag
válasz
Woodlander #30 üzenetére
Nekem egy Codegen 300W-os tápom volt, ami jól szolgált egy 1vinyó+1CDíró+ R9700 konfiggal. De mikor megvettem a mostani vinyómat, és betettem mellé, már föl se bootolt. Ha csak a nagy vinyóm (Western D. 160GB 8MB) volt bent akkor is hibázgatott, a Seagate 60-assal semmi gond nem volt. A problémát megoldotta egy Enermax 460-as :)
Én is csodálkoztam, annak 300W-nak elégnek kellene lennie...
...de úgy tűnik mégsem elég, vagy csak a táp minősége nem az igazi. -
Drizzt
nagyúr
-
Ghost
csendes tag
Hali!
Nincs semmi baj, tök felesleges újra raknod bármit.
Az Ati ha érzékeli, hogy be van dugva az SVHS csati, akkor hardware-ből visszakapcsol 50Hz képfrissítésre. Nem lehet vele mit kezdeni, ők így oldották meg. Ha bejött az oprendszer meg a drivere akkor az mar atkapcsolja arra a frekire amire akarod, de a tv továbbra is 50Hz-en megy.
De ez legalabb müxik ellentétben az Nvidia hulladék TV-Out-jával.:))
Szerintem szokd meg, mert ha hasznalod a TV-t akkor nem tudsz vele mit kezdeni, és ez tuti. Már a 2. 9xxx Ati csinálja nekem pontosan ugyanúgy. -
Ghost
csendes tag
Nem feltétlenül igaz, hogy 3Dmark2003 alatt nincs visszaesés. 3 Napja vettem egy 9600prot az első teszten 3244 pontot adott, uanna meg csak 3190-et hajlandó adni ha megfeszülök is.
Egyebkent meg nem mindegy, 2001 alatt mit ad a kártya? Úgysem tudja a progi kihasználni a kártyád adottságainak még a felét sem. Már az én 9600prommal sem tud mit kezdeni. Az eltérés neg %-os arányban nem is sok:) akkor meg nemminegy? -
Geitenbeffer
csendes tag
Sziasztok!
Gondjaim vannak... viszont nem tudom, hogy hol lehet a bibi, a monitornál, vagy a videokártyánál.
Monitorom Samsung 765MB, kártya ATI radeon 9600.
A bajok: 1152x864-ben (ahogy használom) hiába választom ki a 85 Hz-es frissítést (a monitor elvileg tudja, Windows el is fogadja), a monitor 74 Hz-en pörög tovább -> kifolyik a szemem.
1024x768-ban tudja a 100 Hz-et, viszont a videokártya által küldött kép nem tölti ki teljesen (!) oldalirányban a képernyőt (hiába van maxon a monitoron a Zoom és az oldalirányú nyújtás). Ez a probléma fennáll 1152x864-en is, de nem annyira zavaró.
Viszont a sarkok... borzalmasak. Akárhogy csűröm, csavarom a képet, a bal felső sarok nagyon gáz. Nem is tudom, hogy írjam le... bekunkorodik.
Van ötletetek, hogy hol keresgéljek tovább, a videokártyánál, vagy a monitor környékén?
Köszi!
Gbeffer. -
Phobos
aktív tag
Na a windows frissítések után 18198 pont.... :)
-
Phobos
aktív tag
Na újrarakrtam a XP-t..
Megjavúlt. 18180 pontot hoz, és a videókárty még nincs is húzva. -
Phobos
aktív tag
Hát szerintem újra fogom rakni a windowst...
Itt bíztos, hogy nem ingadozásról van szó. Mert amikor szarúl megy, kevesebb pontot hoz, mint a 1700 (217x10) régi procim egy 9700 pro val (ami egy 9800 pro órajelén járt) A mostani gép jóval erősebb... és amikor jól fut le a teszt, többet is hoz mindenütt. -
Woodlander
csendes tag
Sziasztok tud vki segiteni?
vettem 1 9500 és nem indul el a gépem még butolni se tud a tápom 300w-os? -
fügike
senior tag
Jovanna, csak egy ötlet volt! Mivel a TV nem tud többet 50-60Hz-nél, lehet, hogy boot-nál, amíg a kártyát nem a Win vezérli, alapból annyin megy maga is. LEHET, nem TUTI!:)
-
fügike
senior tag
Hát pedig attól előferdülhet!
Modjuk próbáld meg a ''Asztal'' jobb klikk, Tulajdonságok, Beállítások alól az Azonosítást, ha a monitoron a 2 jelenik meg, akkor át kéne tenni 1-re, hogy az legyen az elsődleges megjelenítő. Jobb hirtelen nem jut az eszembe! -
fügike
senior tag
Nnincs véletlen rádugva a TV-OUT-ra valami árammal működő képmegjelenítő eszköz?
-
biga
őstag
Elnézést kell kérnem a topicnyitótól, de minek nyissak hasonló című topicot. A következő problémám lenne: Egy ideje a gép indulásakor a post képernyő ill. a BIOS és az összes boot szöveg ''össze van ugorva'' és 50Hz-en megy. Ati driverekben még nincs túl nagy tapasztalatom, ezért gőzöm nincs, mit kapcsoltam be vagy ki, hogy ilyen lett (mikor frissen felraktam, még nem volt ilyen). Mit kapcsoljak ki/be, hogy ez visszaálljon eredeti állapotába? Segítsetek!!!!!!!:O
-
fügike
senior tag
Nekem lenne ilyen problémám!:DD
-
_Volkovy_
nagyúr
Jó istenem nagyon szar lehet neked.:)
-
Phobos
aktív tag
procitsztben mindig annyit mutat, azt próbáltam
-
Phobos
aktív tag
én is erre gondoltam. de akkor ingadozás ???
-
Phobos
aktív tag
Másik érdekeség. Az visszaesés, csak a 3dmar2001 -ben, és a AquaMark3-ban tapasztalható, a 3dmark2003 -nem ....
-
Phobos
aktív tag
HA egymás után futtatom, soha nem változik az eredmény, 10 -20 pont szoktt lenni max a kilengés, nem több száz
-
Phobos
aktív tag
Nem az alényeg, hanem hogy van valami baj....
a még a 8500-ösnél is csínált régen ilyeneket, meg a 9700-esnél is.
És már kúrvára idegesít, hogy nem tudok rájönni, hogy mi az... -
Szeke
senior tag
Egyébként meg: nem k***ára mindegy, hogy 17500 vagy 18000??? :DD :DD :DD
-
Phobos
aktív tag
A config, nem annyira fontos. de tessék:
ABIT NF7 2.0
1 Giga 400 DDR
80 Giga HDD 8 mb cache
2500 Barton (2334 MHZ 424 FSB)
Gigabyt 9800 pro Legújabb omega driver. -
nygma
addikt
esetleg nem fut valami a háttérben (winamp/seti/tömörítés/kis tray-bizbasz, egyebek?)
-
Phobos
aktív tag
Mitől lehet, hogy néha teljesen különböző eredményeket hoz a gépem a tesztelben. Ekkora ingadozás pedig nem lehet. Egyszer 17500 pont, máskor hozott 18045 pontot is. Mitől lehet ?
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest