Új hozzászólás Aktív témák
-
bedohazi
aktív tag
Sziasztok
Velemenyek az ati mobility radeon hd 5650rol, valakinek? -
bedohazi
aktív tag
Kosz ...
De ezt most nagyon nem ertem!!!
Fenebb azt irtad hogy vegyem a GT320M-et, mert biztosan erosebb a HD5470-nel, most meg azt irtad hogy az GT320m elbujhat a HD5470 melett?
Most akkor mire gondoltal, vagy elirtad netan??
A GT320M 128 bittes, tehat akkor azt vegyem???????? -
bedohazi
aktív tag
Az ati mobility radeon HD 5470-as kartyanal azt irja hogy openGL 3.2 tamogatasu.
Na most neztem laptopos nvidia kartyakat itt: [link], es vannak az 5470-esnel joval jobb kartyak(nagyobb bitt stb), es azok csak openGl 2.1-esek viszont tudnak openCl-t.
Ez nem tudom mit jelent de mert van az hogy a laptopos ati kartyak tudjak az openGL 3.2-ot es a laptopos nvidiak nem tudjak?????
Ez egyaltalan fontose, van e olyan jatek amelyiknek nem eleg az openGl 2.1?
Es ha egy kartya openCl tamogatasu akkor az azt jelenti-e hogy az osszes openGl-t tudja???
Kerlek segitsetek! kosz -
bedohazi
aktív tag
Ja es az nVIDIA oldalan vagy en vagyok faradt de sehol sem talalom a Gt 320M-et, midnen mas szeri megvan csak a 320M nincs meg.
nezd meg te is: [link]
-
bedohazi
aktív tag
Hat koszi szepen a valaszokat, sokat segitettel, es meg enis utananeztem a dolognak...
A youtube-on nezegettem gameplayeket ati mobility hd 5470-as kartyakkal..ment rajtuk a Dirt2, Crisys, Cod 6, Mirrors edge stb.
Ugyanilyen gameplayeket viszont nem kaptam az nvidia geforce 320M el, nem tudom miert.
Szerinted az nvidia is siman elviszi azokat a jatekokat amiket a youtubon az Ati(dirt2, cod6 stb..)??? -
bedohazi
aktív tag
Koszonom a valaszt, de meg mindig nem tudok donteni, es en sem tudom hogy hany bittes az nvidia geforce 320m.
Az ATI shader 5.0, directx 11, de ebbe belenyugodtam, mert ez nem laptophoz valo stb...ugymond: sokat nem ernek vele, de ott van az open gl 3.1 es ehez nem nagyon ertek, hogy mi az. Valaki mondja el ez mire is jo, mert attol felek, hogy majd olyan jatekok lesznek amik ezt fogjak kerni es a nvidianak nics openGl3.1
Az nVIDIA csak a memoriaban nagyobb (es lehet bitben), 1Gb es physX.
Az hogy a memoriaja ketszerese az Ati-enal, az mire jo, mibe hasznal, mire valo, mihez fugg hozza?
Koszi...es segitsetek a dontesbe -
bedohazi
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnek egy laptopot venni, Ketfajta Acer kozul fogok valasztani, a memoria, proci, merevlemez ugyanaz, csak a videokartyak masok bennuk.
Az egyikben ATI Mobility radeon HD 5470 van: 512mb DDR3 VRAM, shader model 5.0, direcX 11, openGl 3.1
A masikban nVIDIA Geforce GT 320M: 1Gb DDR3 VRAM, shader model 4.0, directX 10.1, PhysX, Nvidia CUDA.
Mindket kartyanak van HDMI kimenet, de azt hogy hany bittesek, egyiknek sem tudom.
A kerdezem az lenne, hogy ki melyiket ajanlja, melyiket valasztana(magyarazattal egyutt)?
Esetleg ha valakinek van ilyen akkor irja le a elemenyet rola.
Megjegyzeskeppen a processzor i5-os-2.3 Ghz, 4Gb ram, 500Gb HDD.
Kerlek segitsetek a dontesben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest