- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
csikidam
csendes tag
Sziasztok,
nem tudom, lehet, h bitlisz amit kerdezek, de nem talaltam a forumban, se az interneten megoldast a problemamra.
Szoval az van, h a Catalystnal, el lehet menteni megjelenitesi semakat, ez eddig oke. Viszont ha dual monitorra valtok, esetleg aktivalom a TV-outot a gepen, akkor eltunik a sema elmentesenek a lehetosege. Az Ati helpjeben is ertekeznek errol: ''A megjelenítési séma nincs támogatva, ha kiterjesztett asztal módot futtat.'' Anyatokat.
Szoval, tud-e vki olyan lehetosegrol, segedprogramrol, windowsos egerkattintas-makrozo programrol, amivel el lehet erni azt, h ne kelljen ezerszer kattintgatni, beallitani, ok-t nyomni, h az ember egy Radeonnal dual monitorrol egy monitor+tv outra valtson?
Ha azt irja vki, h a Detonator ezt tudja, akkor hajlando vagyok kartyat valtani. :D
Esetleg varjam meg a beigert uberbrutal uj Catalystot, mert abban majd benne lesz?
Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest