Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Darkmilka #18023 üzenetére
Nekem nem volt elég,és én is 1280-ban toltam....KB nagy átlagban ha mindent ráadsz 1280-ban akkor egy 10% fps-t veszthetsz nem többet,namost azért 1280-ba a 4850-en CoD4-be 60-150fps dob...a 10% relative nem sok... Aztán gondolom most egy 965lapod van...ha wolfi kell,normális feszen akkor azt is kukázhatod...Nameg nem látunk a pénztárcádba...egy biztos a 10% upgrade nem lesz olcso sajnos...
-
tibz03
őstag
-
rhen
senior tag
-
Skizz
addikt
válasz
Darkmilka #18026 üzenetére
Attól függ. Megveheted most a kártyát, felhúzod a procit valami erősebb léghűtéssel (vagy szobaventi powa) 3,5Ghz körüli órajelre, aztán azzal egy darabig el leszel. Ha pedig már érzed, hogy bizonyos alkalmazásokban kicsúszik a proci lába alól a talaj, akkor elkezdesz gyűjtögetni egy kis Wolfira, egy E8200 már nagyon ócsón' kapható.
-
Skizz
addikt
válasz
Darkmilka #18023 üzenetére
Nem lesz elég. Főleg ilyen alacsony felbontáson, ugyanis minél alacsonyabb a felbontás, annál nagyobb esélyed van a CPU limitre. Magas felbontáson a VGA limit jöhet elő. Szumma: nem lesz elég a proci, legalábbis nem fogja 100%-ig kihajtani a VGA-t, bizonyos alkalmazásokban a natív felbontásodon.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest