- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
nbl2
senior tag
válasz
Garold #41880 üzenetére
Nekem volt ez-is az-is. Nem tudom azt mondani, hogy jobb az ATI, és azt se, hogy jobb az Nvidia. Driver szempontból szerintem biztos, hogy NVidia, de egyébkék meg nekem jobban bejön az ATI. Volt 8800GTS 512-m aztán lecseréltem x1950pro-ra utána egy 7900GT és most egy 4850. Én a Gigabyte Zalmanos hűtésű kártyát választottam, mert ennél biztos nem lesznek melegedési gondok, tuningot nekem nagyon bírja, 700-at megy fesz emelés nélkül, bár szerintem menne fejebb is.
Az 1GB memória csak nagy felbontásokban kell, ott is azért, hogy a min fps ne essen nagyon le, de látom te LCD-tv-t is tervezel, szóval nálad van potenciálja. Nekem volt Asus, Sapphire kártyám is, semmivel sem tudtak többet mint a mostani gigabyte. ami max terhelésnél is csak 55°C és nem lehet hallani a hangját.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged