- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Vasinger! #45477 üzenetére
"Gondolom, ez még csak béta. Mikor jön a végleges?" - szóval akkor nem kérdezted megint? Vagy csak átvitt értelemben gondoltad, ugye? És megint én vagyok a bunkó gyökér, mert cseszegetlek ,mi? Csak néha ki kéne nyitnod a szemed. Amúgy nem én kezdtem a kötekedést. Te hsz gyűjtőzél le. És ha ez még így is lenne,pont tőled nem fogadok el ilyen kritikát. Vagy talán erre sem emlékszel?
Írnék én neked privibe. Meg is tettem. Csak vhogy te nem voltál képes válaszolni, nem voltál képes a gondolataidat kifejteni. Szóval ennyit rólad...Egyébként most sem kötekedtem. Csak zavar, hogy állandóan megkérdezed , mikor ezt nem tudja senki. De reménykedj, hogy felvesznek ati-s mérnöknek, és akkor te lehetsz majd az informátorunk!
Aktív témák
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged