- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
válasz
T.Peter #4426 üzenetére
Ne sajnáld, én perpillanat örülök hogy a 70k-ért vett GTS-em már csak 25k körül menne el, mert így hogy olcsó lesz a 4870-es ilyen árak mellett már megtarthatom a Geforceot PhysX kártyának. Így vágan futkos majd a grafika a radeonon és jópár évig elég erő lesz a 25k-t érő GTS-emben hogy PhysX-es játékokhoz fizikát számoljon.
Akkoriban a RAID és hőcsövek miatt vettem fullos P35-ös lapot, de tudtam hogy a második 4x-es PCI-E aljzat is jóljöhet még attól hogy Geforceot tolok bele.Ez erős off, de előreláthatóan mennyi számítási teljesítmény kell majd a PhysX-hez, vagy akár a GPU-s Havokhoz? Egy 8800GTS elég lesz még pár évig rá? Vagy túl sok is és cseréljem el 8600GT-re?
-
cizoe
őstag
válasz
T.Peter #4426 üzenetére
Az üzlet ott dőlt el végleg anno, mikor vmi fura módon a srác állította hogy vmi benchben a 1950xt mekkora jó, meg miegymás. Mondom ok, ráadásul ez még XT is. Jójó de tudja hogy gyenégbb mint az ő 88gtx-e ezért fizessek rá. MOndom ok. Legyen 20k? MOndja ok. (Áll leesés realtime renderben) Néztem mint gyurcsány a blokkot bázzmeg. Akkoriban 100körül volt a gtx még, az XT-m meg újonnan kb 40. Szóval életem biznisze volt.
ON: Tudnak engedni hát. Sokkal olcsóbban készül el egy 4850 mint egy 98gtx.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest