- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Aktív témák
-
-
Azt hun a picsába találtad :)) .Én akárhol is néztem prokat mindenhol 400/600 volt csak az xt éket láttam magasam mem órajellel de az is gyártótól függ a nagy átlag 600 mhz.... még a pulsarnál se láttam aminél jól tudjuk h. a club 3d Mo. inportőre ....A hütésről meg annyit h. kb ugyan ilyen hütő van az én kártyámon is ,szerintem viszont nem árt rá egy mem hűtő mert izzad rendesen :DDD
-
Nekem az alap, gyári órajel 400/680 volt, és gyárilag egy nagy hűtőbordán csücsült a venti a procin (a legtöbb 9600 pro-n amit láttam nem volt hűtőborda egyáltalán). Na most nem volt borda a memcsin és most sincs, csak a gpu-t rángattam fel 520-ra Rage3d Tweakerrel. És tökéletesen müxik. A gpu bírja tovább is (540-en is megy, a fölé nem lehet, mert ennyi a max a tweakerben), de akkor már túl sok meleg áramlik a ramokra és túlmelegszenek.
-
Snakeiboy
aktív tag
Meddig lehet felhuzni egy non-pro 9600-as Radeont ugy nagy altalanossagban ??? 325/400@?/?
Ja es egy 9600Pro-t?
400/600@?/?
Lehetoleg olyan irjon aki latta is a dolgot es nem cask hallotta, es hogy milyen marka volt az a kari????? -
ptiboy
senior tag
nemkaptál hozzá gyári tuning progit?
bár nekem 9600pro-m van de ahhoz a kedves gigabyte cég adott egy általuk irt tetszető kis tuning progit (V-tuner).
Csatlekozom az elöttem szólóhoz aki a power strip-et javasolta. -
mormota
senior tag
sajnos nem 9600 Pro mert csak azokat lehet felnyomni 9800-ra
ez csak simaxt asszem -
Remus
tag
A progi neve Powerstrip. Elég jo progi minden videokarit fellehet piszkálni (GPU/MEM):)
-
mormota
senior tag
lehet hogy van már ilyesfajta topik, de én arra lennék kiváncsi (tudom LÁMA vagyok) :) hogyhogyan valósítható meg (mit kell csinálni) a GPU órajlének felpiszkálása
magyarán hogyan lehet tuningolni a videókártyát?
Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest