- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Aktív témák
-
béla12
tag
Naszóval, VIA-s gépeknél mi az alábbi telepítési sorrendet szoktuk betartani.
1, Mindegy milyen alaplap, de azonnal felmegy a legújabb bios. (természetesen lemezről)
2, Kap tápot procit, ramot, vga-t oszt hajrá!
3, Win település után fel a 4in1, illetve most már Hyperion
4, Majd ezután directx, oprendszer és egyébb frissítések
5, Finomhangolás bios és oprendszer szinten.
Ha ez mind rendben ment, akkor már nem igazán lehet a géppel gond.
Esetedben én is azonnal a tápra gondoltam, és én azért kipóbálnám valami normálisabb 400W-os táppal is. Ezek a noname cumók csak matrica szinten 3-400W-osak, a valóságban néha még a 235-ös szintet sem ütik meg. A másik, hogy a deszkával van valami, akkor viszont sürgősen vidd vissza. Lehetőleg 3 napon belül. És ha csere lesz a dologból, akkor inkább egy A7N8X-re cserélj. Nem fogod megbánni. Nem írtad, hogy mi van még a gépben. Érdemes átmolyolni, ha több hdd, esetleg mobilrák van bent. Mi már szívtunk kontakthibás rákkal, mivel a mellette lévő winyónak nem volt mindegy, hogy masterként csak ő van vagy van slave is. Ja és tápellenőrzésnél nem ám rádugni mindent azonnal, csak 1 hdd és 1 optikai drive. Aztán majd szépen fokozatosan. Így elsőre ennyi...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest