Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot
    őstag

"Az arabok nem Istenben hisznek tudtommal"
    Allahnak hívják.

"Sarah Palin meg megint más dolog, de ezt sztem mindenki sejti h miért."
    Egyébként nem, én nem értem hogy mire gondolsz.

"Másrészt hiteles úgysem lehet, akármit is érnek el (mivel tökéltesen modellezni gyakorlatilag szinte semmit nem lehet"
    Jah elvégre a tudomány nem tud semmit. Nem tudunk kiszámolni semmit, és semmit nem tudunk megjósolni, az egész technikai működés és azok mögötti törvényszerűség az puszta véletlen, nem pedig működő modellek eredménye.

"én és még gondolom rengetegen mások nem fogadjuk el a sumákolást úgysem."

Persze, biztos sumákolnak, mert valami vállalkozás lobbija van az első sejt kialakulás modelljének megalkotása mögött. :U

Figy, te zsigerből elveted a tudományos megközelítést mert neked úgy tetszik hogy reálisabb a teremtős mese. Ez pedig így nem egy objektív megközelítése a dolgoknak.
    De még ha azt is mondanám hogy OK, biztos mélyen tanulmányoztad az evolúciós folyamatokat a Prokarióták kialakulását, és úgy véled látni hogy hibás a modell, még akkor is valójában te csak egy másik modellt raksz a helyére (Istent), aminek az alapja a nullával egyenlő. Vagy mire alapozod azt hogy reálisabb feltételezni hogy egy szuperlény gyártotta le a szánalmas kis prokariótákat? És ha már akkora szuperlény akkor miért nem rögtön embert csinált?

Új hozzászólás Aktív témák