Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

válasz kál #245 üzenetére

Úgy látszik nem sikerül jobb belátásra bírnalak, na mindegy.
    Csak röviden válaszolok. Ismét nem akarlak megbántani, tehát ha sikerülne akkor bocs. Az emberi fajok láncában gyönyörű fejlődést látunk, megtalált koponyák bizonyítják hogy az előfajok még kisebb agytérfogattal rendelkeztek, sőt az is látszik hogy mikortól alakult ki például a beszédközpont, mert a koponya kialakítása ezt elárulj.

Amúgy illogikus hogy miért akarsz ragaszkodni a történetírás idősíkjához, ugyanis az evolúció az nem ilyen időtávokban működik. Mellesleg a középkori ember általánosságban jelentősen alacsonyabb volt a mainál, ez tény. Továbbá tény hogy a mai emberek immunrendszere is már sokkalta gyengébb a megváltozott körülményeknek köszönhetően. Ezeket a változásokat te nem fogadod el, vagy nem hiszed el? :U

Jah, és nem tudom kit tartasz te komoly kutatónak, de elárulom neked hogy valójában egy komoly kutató sem vitatja az evolúció elméletet önmagában. Az hogy annak részletein vitáznak az teljesen más kérdés.

"Amit a történelem folyamán alkottunk azt bizony nagyrészt le is romboltuk,"

Nem értem hogy itt miről beszélsz, a tudományról?
    A keresztény erkölcs pedig, ki kell ábrándítsalak bőven támadható. Pl Friedrich Nietzsche, neves gondolkodó teljesen átfordítja a keresztény alapértékeket. Bár én nem mondom hogy egyetértek vele, de óriásit tévedsz ha azt hiszed hogy a kereszténység által meghatározott erkölcsi rendszer az tökéletes.

szerk: jah és az emberi állat és növény nemesítés és szelekció(értsd favorizáltunk egyes állat/növény fajokat) temérdek új faj kialakulásához vezetett végül.

Új hozzászólás Aktív témák