Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
A filozófiának az a sanyarú sorsa van hogy itthon nagyon gyenge a színvonal és ezért a bölcsész büfé sztereotípia ragadt rá. Én magam sokszor szégyellem is azt mondani hogy engem foglalkoztat a filozófia mert pl az egyik volt tanárom és barátom a BME-n egy fizika prof, minden második viccében a bölcsészeket és a filozófusokat oltja.

Viszont nyugaton a Filozófia valós tudományág, és nem duma mint nálunk. Az itthoni cikkek vagy totál spekulatívak, sokszor logikátlanak, és általában csak reakciók valamire. Nem nagyon van itthon színvonal.(tisztelet a kivételnek)
Hogy mi a gyakorlati haszna? Hát az ismeretelmélet a tudományok fontos kiegészítése. De én úgy vélem hogy nem elég a fizika a dolgok megválaszolására. Pl az időutazás kitűnő példa erre, mert fizikailag lehet mondani rá dolgokat, mint ahogy az Carl Sagan is teszi, de a logika segítéségvel el lehet szerintem vetni. Továbbá a létezés kérdése és definiálása sem a fizika feladata. És még sorolhatnám.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest