Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Aktív témák
-

PPC-n tökéletes minden. -
Baller
csendes tag
Sziasztok!Miért tünt el a cikkek aljáról a link a témához? Nekem ez nagyon hiányzik!
-
Dexter68
addikt
No, újabb mac-es tapasztalat.
Eddig jó volt, a kezdeti döcögés után ment, mint az állat.
Ma meg bemegyek a fórumba, és minden jön, csak a hozzászólások szövegei nem.
Ez G4 OS9.2 IE5.1.3 alatt van és általános a környékemen
:O -
nap
addikt
Nekem a cikkeknel a buborekkal van bajom:
1. Nem tudom, ha rakattintok, akkor a hozzaszolasokat fogom megtekinteni, vagy uj hozzaszolast fogok irni.
2. Lap tetejen van, ami dizajn szempontjabol tokeletes hely, funkcionalitasat tekintve viszont a legrosszabb.
3. Hianyolom, hogy nincs ott, hanyan szoltak hozza a cikkhez. -
biker
nagyúr
van egy elég érdekes hiba, nem tudom mire vélni, de mintha valami elég érdekes dolog lenne.
ESKÜSZÖM, a linken nem csalás, trükk, vagy egyéb van
eddig sok olyan volt, hogy egy linkre kattintva az jött be, nem jeleníthatő meg, vagy pl refreshnél, vagy válasznál, ilyenkor egy ujabb refresh után ugyanott voltam, ahol előtte.
na ez ujabban így néz ki, ahogy al inken látható.
[L]http://www.gerisoft.hu/letolt/new-1.jpg[/L]
bent jártam a ph!-s autóverseny topikban, nyomtam egy refresht, ez jött be.
mivel ujabban rendre a rosszul meghívott oldalak error404-e helyett a magyar hírlap jön be, ez már nem véletlen.
mindíg a MH jön be, és azon belül hogy oldal nem elérhető, minthe a dns-ek összekeverednének, és az utótagot meg hozzátenné, vagy nem értem...
szóval nem poén, tényleg előfordul néha ez a hiba! -
klepto
addikt
Találtam egy újabb hibát :U
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35874[/L] -
Som@
őstag
Hm. Már előttem is mondták (nem biztos, hogy ebben a topicban): de enkegm pl. nagyon zavar, hogy ha az aktív témák ablakban kiválasztom az egyik topicot, akkor az ugyan ebben az ablakban nyílik meg. Jó lenne, ha ugyan úgy működne, mint régen, azaz egy külön ablakot hozna fel. :)
-
Cathfaern
nagyúr
Ha nem gond, leírnám (újból), hogy milyen típushibákban szenved jelenleg a PH! fórum Mozilla alól nézve:
hozzászólás szövegének eltűnese: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/clear.jpg[/L] forrásban (értelemszerűen) megtalálható a szöveg, s frissítés is megoldja a problémát.
Hozzászólás felesleges betördelése: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/tord.jpg[/L] Frissítés itt is megoldás.
A hsz összecsúszást viszont nem látom azóta. -
Cathfaern
nagyúr
Parci:
Nagyon érdekes dolgokat csinál a fórum :( A lentebb említett (fél)hsz eltünésekkel nem találkozok most már (remélem bugfix az oka ennek, s nem a szerencse :P), viszont most meg olyat látok több helyen is, hogy a hsz szövege (de csak a szöveg!) egy hasábba van beletördelve.Egy frissítés ezt is megoldja. -
T-800
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz. Engem nagyon zavar, hogy lapozgatnom kell 1 témán belül. Eddig szépen belőttem, hogy 300-asával listázzon, de most nem lehet. :-( Ezt jó lenne vissza állítani, esetleg olyan opciót is lehetne rakni, hogy mérettől függetlenül listázza az egész témát. (tudom hogy néha lassú lenne, de majd kivárom)
-
róland
veterán
Újabb kérdés az ''utolsó hozzászólásaim résznél'' mikor fogok látni valamit?
-
róland
veterán
Hali Parci!
Nézem tovább az oldalt és még mindig hiányoznak régi funkciók. Pl.: a bejelentkeztés kiemelt linkje. Tudom lusta vagyok meg minden, de miért kell az új dizájnnal együtt, a régi kényelemről lemondani? -
zsoltee10
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
off
melyikre? :)
on -
zsoltee10
addikt
Nagyon penge lett az oldal sebessége, grat!
Lenne két kérdésem, időm nincs végigolvasni az egész topikot, de megkérdezem.
1. nem látom, hogy hol lehet állítani az egyszerre megjelenített hsz-k számát.
2. hol lehet beállítani, hogy fordított sorrendben legyenek a hsz-k? -
erhas01
tag
udv: parci mester
eszrevetelek a forum fooldalaval kapcsolatban.
jo:
a felulet jobban olvashato.
a hozzaszolasok sorvege pontosan a kepernyo jobb szelen felyezodnek be, eddig mindig gorgetot kellett hasznalnom minden oldalnal.
megszunt egy felesleges sor a hozzaszolasok felett. agy sorba kerult a tema es a forum kivalasztasa.
rossz:
ez a sor nagyitaskor ketsoros lesz, vagy az is volt. 130%
ÚJ HOZZÁSZÓLÁS KILÉPÉS ADATAIM REGISZTRÁCIÓ AKTÍV TÉMÁK AKTÍV TAGOK ALAPELVEK
vagy nalam nem lathato, vagy mas beallitasokkal kell megjeleniteni - az eddig mukodo- az egy oldalon megjeleno hozzaszolasokat 0-300.
az aktualis forum, az aktualis tema kivalasztasakor a lefele mutato fekete haromszoget kell kurzorral
lenyomva tartani. ez ala kellene, vagy inkabb melle az ok gombot.
mivel a haromszog -altalaban nekem- kivalasztogomb ezert ala, vagy melle kellene pozicionalni az ok gombot. ne kelljen atlosan huzni az egeret. nagyon zavaro.
tovabba, ha mashol is ki lehet valasztani a temat (procceszor, alaplap, videokartya) a kereten bellul, akkor minek oda a valaszto fekete haromszog (azert kezdoknek kell)?
banatomra az ok gomb teljes egy felesleges sort elfoglal az aktualis forum, az aktualis tema alatt.
a hozzaszolasok (0-30) a lap tetejen jobb oldal van a lap aljan baloldalt . aki egerkurzort is hasznal az belovi a helyet a kurzornak es a tobbit billenytyuzeten. eljenek a benak, fogytekosok is. probaltad mar fekete monitoron (csukott szemmel, vakon) megirni a valaszt?
800X600 on 17'' ennyi.
egyeb:
jobb oldali oszlop most latom. nos, most lehet reszben ellent mondok magamnak.
a keresest es az emailt alatt a hozzaszolasok mellett kihasznalatlan lett a lathato felulet. ures hely maradt.
a ketto ok (aktualis forum, aktualis tema) gomb melle ikonnal be lehetne zsufolni ezeket is. igy a hozzaszolas nem lesz olyan, mint a retes. sajnos igy megint kell a gorgetot hasznalnom.
egy olyan is jo lenne legkozelebbi a megujulasnal, hogy egy kepet akar kezi rajzot is pontozhatnank elore melyik tetszik - annyi itt a prohardwaren szakember - egy szoval tobbseg dont es orul. ne kelljen energiat befektetni a meloba, csupan azert mert fizetnek. EZT NEM ERRE AZ OLDALRA ERTEM!
a szolgaltato es a szponzor az alapjan is fizethetne mennyire elegedett es hanyszor latogatott az oldal.
NOS PARCI MESTER EN GRATULALOK A SOK MUNKANAK MEGERTE!
egy szemrehanyas magamnak, mind a mai napig nem olvastam el a forum hasznalati leirasat fekete pont. mit ajanlasz egy ujoncnak erre?
udvozlet: erhas01
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Na ennek örülök. Viszont találtam bug-ot:
Néha összecsúsznak a hozzászólások lásd: [L]http://web.axlelero.hu/halmagyi/PH/ph4.jpg[/L] [L]http://web.axlelero.hu/halmagyi/PH/ph5.jpg[/L] Egy firrissítés megoldja a problémát, ráadásul reprodukálni sem tudom. Ma vettem észre először, úgy tűnt fel, hogy egy hsz teljes egészében eltűnt (csak a fejléce volt meg).
Mindez Mozilla 1.6-al.
MOD: Találtam egy teljes hsz eltűnést is: [L]http://web.axlelero.hu/halmagyi/PH/ph6.jpg[/L] -
[amne]
senior tag
Értem, ilyen áron nem is sajnálom a dolgot (főképp hogy nálam nem jelent akkora problémát), fontosabb hogy ne húzza szét az egész fórumképet egy-egy hosszú link vagy túl nagy kép. (Pont most láttam egy másik topicban egy túl nagy képet, csodálkoztam is hogy miért csak szaggatott vonalig megy el, okos fejlesztés.)
Hasznos a mod gomb is. Tehát még egy észrevétel, láttam hogy egy soros hozzászólásnál az aláírás fentebb csúszik, mintha nem a hozzászólás alsó keretéhez akarna rögzülni. Ez direkt van vagy bug vagy csak rosszul láttam?
[Szerkesztve] -
Zsiba
senior tag
Nem olvastam végig ezt a témát, ha már valaki említette, akkor elnézést:
Elég zavarosnak találom a főoldalon a híreket. A régi rendszerben azért rendesen egymás után következtek a friss hírek, lehetett tudni, hogy mi a sorrend. De most a főoldal részemről tiszta káosz! A kiemelésekkel és a szétválasztással támadt egy kis zavar. Ha lehet legalább egy dátumot is nyomjatok az időpont jelzéséhez, ne csak az órát.
Persze lehet, hogy csak szerény személyem találja zavarónak...
Egyébként a design szép, letisztult! Gratulálok! -
hojan
csendes tag
Scrollozassal azert van gond mert meg akartuk oldani, hogy forumban a tul hosszu sorok ne torjek szet egesz oldalt. Ezert a hozzaszolasoknak meg lett adva CSS-bol, hogy tul hosszu bejegyzes eseten jelenitsen meg inkabb egy scrollbart de ne meretezodjon at.
Ez overflow:auto;
Sajnos az IE-nek ezzel gondjai vannak. Itt olvashato a lap aljan.
http://www.quirksmode.org/css/overflow.html
5.0-asban egyaltalan nem megy a scroll 5.5-tol jo.
A kis bizbasz letetel viszont meg 6-osban sem megy.
Amig nincs jobb megoldas azt tudom mondani a szagatott vonal felett klikkeljetek ott letudja tenni a dolgot.
MAC:
Itt szinten IE5 bug volt. Szerencsere csak az az egy.
Amikor megjelent akkor nagyon jo kis browser volt jo CSS tamogatassal megm inden de kozben nagyon sok hiba derult ki rola.
Ugye MS nem ad ki uj verziot Explroerbol Macre! Erdemes elgondolkodni a valtason, egy olyan bongeszore amit fejlesztenek, ami ujabb!
En windows hasznalok ezert sajat tapasztalatom nincs de a Safarirol hallottam jokat.
Erdekelne errol Mac-esek velemenye! -
[amne]
senior tag
Szerintem is elviselhető lenne, ha nekem is csak ezeken a területeken nem működne, de mint mondtam nem csak ott nem működik hanem a hozzászólások teljes felületén. Én ezt is elviselem mert 1152*864-ben van mellette hely, de mondjuk aki 800*600-ben használja annak már nincs hely, ő végképp nem fogja középső gombot használni.
-
gliskard
senior tag
Yikess! a melóhelyen Macintosh-on nyomulok és erröl szoktam nézegetni a PH-t.
Tisztelet és köszönet a programozonak hogy Mac-en is müködik rendesen.
:C -
mormota
senior tag
kicsit még azé bugzik a fórum: [L]http://www.tar.hu/mormy/bug.gif[/L]
-
borsi
tag
Nálam minden szuperál, egy apró gondom mégis van. Nem tudom lerakni a fórum felületén akárhová az egér középső gombjával azt az izét, amivel elég csak az egeret mozgatni scrollozáshoz. Direkt van így? Előzőleg tök jól működött. -
engusz
veterán
A böngésző fejlécében mikor lesz látható, hogy éppen melyik hírt, cikket vagy éppen fórumtémát olvasom?
-
Mikk
csendes tag
Na igen az aktív témák így nem igazán jó.
Jobb volt hogy új ablakban nyílt meg.
Úgy legalább csak egy F5 kellett és láttam a változásokat nem kellett folyton új megnyitogatni. -
Pet_i
senior tag
Apró, de kényelmi dolog: visszakerülhetne a fórum főmenüjébe a gyorsválasztó?
(Nem kell végigscrollozni az oldalt.) -
Cathfaern
nagyúr
Nos igen, nekem is eltűnt, hogy Mozilla alól nem OK a PH! :( Itt egy kép is róla: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/ph3.jpg[/L]
-
kbalage2
aktív tag
Úgy látom erről még nem volt szó, szal ha megnyitom az aktív témák ablakot, és utána megnézem vmelyik topicot, akkor nem új ablakban nyitja hanem ugyanabban :DDD
-
Ace
tag
Üdv!
Tudom egy nagyon apróság miatt szólok de hát mondjuk az én szememet ez is zavarja szóval van az az OK gomb ahol lehet fórumot választani az mennyivel jobban nézne ki ha egyenes lenne úgyértem nem lenne feljebb mint a legördítő menü
javaslom
align=''absmiddle''
most így van
<input type=image name=''ok'' src=''pics/btn_ok.gif''>
<input type=image name=''ok'' src=''pics/btn_ok.gif'' align=''absmiddle''>
lehet így jobb lenne ne hurrogjatok le érte ...
amúgy tényleg nagyon szép az oldal GRATULA!!! -
Club
őstag
Srácok nemtudom kicseréltétek-e a szervert, de most naon jó:))
NAGY NAGY GRATULA SRÁCOK, MEGÉRTE AZT A SOK SOK MELÓT AMIT BELEÖLTETEK, MERT NAGYOT NŐTT AZ OLDAL SZÍNVONALA, CSAK ÍGY TOVÁBB:DDD -
Dexter68
addikt
Juhéjjjjj!
És müködik Mekken is!
:C -
escie
őstag
most vagy az én készülékemben van a hiba, vagy feature, vagy bug, de a baloldali blokkok(tech hírek ; fórumtémák) scrollozhatóak lettek Mozilla1.5 ; Galeon alatt. Konquerorral viszont nem. :F
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
A mod, del... sor (még?) nem igazodik az oldal többi vörös színéhez, és eléggé bántja a szemet. Várható változás? :P
-
Adrian Mole
senior tag
Nem tudom, jó helyen kopogtatok-e, vagy a fícsör éppen heggesztés alatt van-e, de a következő hibát kaptam, a témában keresésre (a téma nem egy topic volt, hanem egy fórumtéma, jelen esetben alaplap):
Warning: Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 11 in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 235
És a végén még Értesítést kérek a hozzászólásról form is volt.
Ja, egyébként szuper a sebesség!!!
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Királyak vagytok! Látom végre sikerült az oldal sebességét meg 10x-ezni!
-
WuDu
tag
Ha jól emlékszem, a hozzászólások váltásához (1-100, 100-200...stb) való menü mintha egyoldalon lett volna, vagy tévedek :D
-
csudri
őstag
Valaki tudna nekem segíteni, hogy miért nem tudok a hírekhez közvetlenül a hírnél hozzászolni? Megtaláltam a 3 opciót, de a kis ''szó-buborékra'' nem lehet klikkelni. A másik két opció működik, de a hozzászólás cucc nem.
Másik kérdés, lesz-e újra a hírek alatt ''Megtekintem az eddigi hozzászólásokat'' rész? Mert így, hogy keresgénlni kell nem az igazi. -
hb400
tag
Mint minden normális (és megszokott) portál szerű oldalon, vannak úgynevezett kiemelt hírek amelyek időrendtől függetlenül a szerkesztő(k) fontosabbnak tartanak (pl.: Mondjuk, ha csődbe került a MS akkor azt senki nem szeretné keresgélni - és több napig szeretnénk kiemelve látni :) ). Amúgy a friss hírek a ''friss hírek'' alatt vannak teljesen logikus és látható módon. :)
-
Cane
őstag
Szép, dizájnos, de tényleg szemzsibbasztó olvasni. Talán a betűméret, de inkább:
júzer válasza lúzer (#n) üzenetére...
sorban a világos font szín, alatta pedig a hozzászólásban a sötét fontszín olvasás közben rendesen megdolgoztatja a szemet. De ezenkívül ha olvasod a cikket, fórumot stb. a kétoldalt levő oszlop (bal oldalt témák, cikkek; jobb oldalt keresés)világosabb, mint a középső azaz a lényeges szövegrész. Nyilván ha megnyitom a cikket, témát az a lényeges ami a középső oszloprészben van írva, nem pedig az hogy mi van kétoldalt világosabb háttérrel kiemelve. -
zaba
tag
olyat lehetne, hogy nyitó ember neve alapján lehessen topicokat keresni? Csak mert az elsüllyedt nyitásaimat már nem nagyon találom. Meg ha egy ideje írkálok valakinek, azt is lehet ,hogy egyszerűbb lenne megtalálni. Csipáznám!
-
marcee
addikt
Ezután már csak kategóriákra bontva lehet majd megtekinteni a híreket?
(vagy csak én vagyok béna?) -
zaba
tag
Csak én vagyok vak, vagy most tényleg nincs még nyereményjáték, ezért nem él, illetve tesz ki a főoldalra a link? Javaslom legújabb átalakításnak a nyereményjáték gomb fél képernyő mérteűre való növelését, és állandó üzemelésének biztosítását. Ettől függetlenül szeretnék választ kapni első kérdésemre! Üdv.
-
Bálintosz
senior tag
Hi all! Gratulálni szeretnék a remek munkáért!!:C Nagyon tetszetős.
-
Polesz
addikt
Nekem bejön az új színvilág (ami ugye majdnem régi), de mégis szebb tisztább és szárazabb érzés :))
És még MOD gomb is van ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH :t:t:t
[Szerkesztve] -
.:InnoMan:.
senior tag
Tetszik a megújult oldal!!!Gratulálok!:C
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
ANYÁÁÁÁÁD jól látom jobb oldalt hogy ''utolsó hozzászólásaim''???
:DD
[Szerkesztve] -
hojan
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
- Dexter.
Macintosh? Milyen Bongeszo? Esetleg probald meg masik browserrel. A Safarirol hallottam jokat. Az elvileg Konquerorra epul azalatt pedig jo az oldal.
- Betumeret? 1100 akarhany? Mivel mas oldalakon is kb ugyanekkorak szoktak lenni a betuk gondolom mashol is kicsinek talalod. Az IE ami nem tudja atmeretezni a pixelben megadott betuket. Cserelj bongeszot. Mozilla, opera. -
Jester.c
aktív tag
Nem t'om bug riport jó-e ide, de lett volna 1 téma, amit szerettem volna megkukkantani, de nem volt egy darab hozzászólás sem.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40[/L]
Egyébként pofás lett az dizájn! -
Cathfaern
nagyúr
Olvasom a mai termést, csak bámulok...egyesek olyanokat írnak, hogy csak lesek. Mint pl. aki a HWSW jó fícsörökkel ellátott fórumáról értekezik. Úgy látszik én rossz fórumot ismerek HWSW nevén. Mert ahova én járok, ott még avatár sincs. Meg fél percenként lehet csak keresni. Meg átláthatatlan. Meg.... Ja, hogy ő az ''új'' fórumukról beszélt, ami már több mint fél éve kész van, csak valamiért nem engedik működni :U
-
Dexter68
addikt
SEGÍTSÉG ! ! ! !
Nem jön be Macintoshon!!!!
:( :( :( :( :(
Csinájjátok meg léccccccciiiiii!
Csak a felső menüsort, meg a bal oldalit látom. A „lényeg” hiányzik.
Sem a fórumnál, sem a cikkeknél nem jelenik meg.
Most át kellett üljek egy pc-hez, hogy lássam, hogy megy-e... -
burgatshow
veterán
Nagyon szép lett! Gratula! :D
-
Mik^
tag
Sziasztok!
A hiba valoszinuleg bennem van, de nem talalom a hirek/cikkek alatt a forum linket. Csak en nem latom, vagy vegleg eltunt az a lehetoseg, hogy az egy hirhez/cikkhez kapcsolodo forumot kozvetlenul el lehessen erni?
Mik -
Eg
csendes tag
Ne kenodjetek el, minden olvasonak ugysem tetszet. Ez a fekete-sarga pl nagyon jo. Talan kicsit zsufolt lett nyito, tul sok siterol akartatok osszeszedni a jo feature-oket.
Ami minket, a HWSW-t illet. Nem erzem, hogy ettol a valtastol lett volna HWSW-s a design. Az elozo inkabb volt az, vagy a prog.hu. Talan azert most tunik fel sok olvasotoknak, mert az elozo design HWSW-re hasonlito elemei benne maradtak, ugyanakkor most atvettetek meg a nagyito inzetmenyet is (Parci is elismerte), ill a hirfolyam strukturajat.
Nekem, ha van is hasonlosag, akkor az inkabb hizelgo. Mindenki a mi designunkat, a mi embereinket, a mi felyunket akarja. :) -
Biaggio
őstag
Egyrészt: Örülök, hogy újra van MOD gombom :)
-
Atlantis
veterán
A barna alapon fehér betűszín nem túl szerencsés, azon kívül szerintem a beszúrt linkek piros színe sem a legjobb választás. A kék sokkal jobb volt. Tudom, a színvilág változhat, remélem, fog is.
De nem ez a legnagyobb baj, hanem hogy iszonyatosan belassult az egész. Legalább 8-10x annyi idő kell, hogy bejöjjön az oldal, egy több topicból álló témakör megnyitása meg egyenesen őrjítő. A bejelentkezés és a beírt hozzászólás feldolgozása is lassabb .Összességében a fent írt szorzó sajnos mindenhol érvényesült.
Nem hiszem, hogy nálam van beállítási gond, mert van amikor gyorsabb az oldal, mint volt.
[Szerkesztve] -
Az irányt és blokkméretet állító opciók hamarosan visszakerülnek. A fórum színvilága és belső design elemei még változhatnak.
Az új főoldalt pedig tessék megszokni :). -
QG
tag
Az uzenet szama es datuma meglehetosen olvashatatlan
Mi szol az ellen, hogy ugyanolyan szinu legyen mint a hozzaszolo neve?
QG -
nap
addikt
[L]http://nap.uw.hu/phsarok.jpg[/L]
Csak annyit szeretnek megjegyezni a kephez, hogy egy feher hatteret a css-ben is be lehetne allitani (lasd: <body bgcolor=''#FFFFFF''... ha mar dizajn, ne vegezzunk fel munkat), valamint a hozzaszolasokat a bal es a jobb flekktol elvalaszto, feher alapon fekete pottyokbol allo pontvonal nagyon zavaro. Ahhoz kepest, hogy csak diszitoelem, sehol mashol nincs ekkora kontraszt, meg a fontos es kiemelendo dolgok korul sem. Egy sima egyenes vonal, holdudvar nelkul talan szerencsesebb lenne...
Tobbnyire jonak talalom az uj dizajnt, kisebb gyermekbetegsegeitol eltekintve. Ha hagyjatok kiforrni, es funkcionalitasat is visszanyeri, meg jobb lesz, mint eddig. -
klepto
addikt
Hát jóreggelt mindenkinek :(((
Miért? -
Panther
HÁZIGAZDA
Felül van nyereményjáték gomb, de nem nem müxik :D
-
vaki
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagggyon jó az új desing, csak félelmetesen laaassssúúúúú :O
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Bestbuy játékok
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest